Працівника Мукачівського військомату спіймали на хабарі у 15 тисяч грн (ФОТО)

11
9

Затримання "на гарячому" проводили співробітники прокуратури Закарпатської області спільно з Управлінням захисту економіки ГУНП.

Вказану суму хабара службовець вимагав за сприяння, з використанням свого службового становища, у видачі військового квитка, інформує прес-служба прокуратури Закарпатської області.

Наразі військового затримано в порядку ст. 208 КПК України, розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст. 368 КК України, проводяться першочергові слідчі дії. Перевіряється також причетність інших службових осіб Мукачівського об'єднаного міського військового комісаріату до вказаного правопорушення.

Довідка: ч.3 ст. 368 КК України - прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особоюу великому розмірі поєднане з вимаганням неправомірної вигоди, -карається позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

Коментарі

Л
Лілі

Ха) якийсь новенький напевно зявився і вирішив підзаробити)))по ходу ще не знав всіх підводних каменів))) ну або комусь насолив)))) Як то кажуть Земля-кругла.

Ж
житель

"Його підставили!!!! І ми це докажемо!" ...... )))) Хто б сумнівався. За гроші можна довести, що і Обама-білий. )))) Не смішіть людей.

А
Анон

НІ НЕ ЦЕЙ ЩО ТАКСУЄ!!! Його підставили!!!! І ми це докажемо!

ПТ
Приват таксі

Це не той випадково охфіцер, який поза службовий час, таксує на аато "Шевроле Лачетті" в "Приват таксі"??? Він на це спроможний, йому все мало. Доречі, особісти чи ВВБ, військова прокуратура повині зайнятись цим питанням!!!

ВВ
воєнкома в АТО

Одні гинуть на війні, а інші на ній заробляють-СКОТИ!

І
Іца

Тепер покажуть по телевізору напишуть в газетах а завтра його відпустять-і знов за відсутністю складу злочину....-пак нащо цей цирк робити чи ви думаєте що люди дурні

КВ
Канчій Вася

А пустелника Ціцака небуло він не в долях

А
АТО

мало ся поділить не лим з воєнкомом, бо недавно зібрав кеш за призив на срочну службу.

Ж
житель

І що? Буде те ж саме, що і з Фречкою і компанією..... За відсутністю складу злочину.....

Читайте також