Працівникам дитбудинку на Берегівщині, які били дітей, загрожують виправні роботи та штраф

13
2

Берегівською місцевою прокуратурою затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно вихователя та медичної сестри смт. Батьово.

У прокуратурі Закарпаття розповідають, що під час досудового розслідування зібрано докази, які підтверджують вину вихователя та медсестри дитячого будинку у побитті та спричиненні чотирьом вихованцям легких тілесних ушкоджень.

Обох працівників дитбудинку підозрюють у вчиненні злочину за ч1 ст.28 КК України, за ч1 ст. 125 КК України та ч.1 ст. 126 КК України.

Наразі обвинувальний акт скеровано до Берегівського районного суду для розгляду по суті.

Нагадаємо, прокуратурою Закарпаття, 31 липня 2019 року було зареєстроване кримінальне провадження за колективною заявою громадян щодо ймовірного жорстокого поводження з дітьми у дитячому притулку смт. Батьово.

Так, за результатами заслуховування свідчень, Берегівською місцевою прокуратурою було додатково відкрито два кримінальні провадження за ч.1 ст. 126 КК України (побої та мордування) та ч.1 ст. 137 КК України (неналежне виконання обов'язків щодо охорони життя та здоров'я дітей).

Коментарі

С
СС

Начальника служби у справах дітей Закарпатської облдержадміністрації до відповідальності за неналежний контроль за роботою підвідомчого притулку! Це злочинна бездіяльність!

Ж
Животне

Тварини били малих сирот

Читайте також