Працівникам Солотвинського солерудника виплатять зарплату

5
0

У цьому запевнив першого заступника голови Закарпатського ОДА Івана Бушка директор підприємства.

У вівторок, 21 червня, перший заступник голови Закарпатської облдержадміністрації Іван Бушко провів робочу нараду за участі директора державного підприємства «Солотвинський солерудник» Олександра Поштука та першого заступника начальника обласного управління агропромислового розвитку Степана Нодя.

На нараді розглянули ситуацію, що склалася на підприємстві. Зокрема, мова йшла про погашення заборгованості з виплати заробітної плати працівникам та ліквідацію боргів за спожиту електроенергію.

Олександр Поштук запевнив, що заборгованість із заробітної плати працівникам ДП «Солотвинський солерудник» буде ліквідовано найближчим часом. Зокрема, підприємство розрахується не тільки зі звільненими працівниками, але й з тими людьми, котрі продовжують працювати на підприємстві. З 1 по 5 липня керівництво першочергово виплатить заробітну платню звільненим працівникам, розмір заборгованості з якої складає 185 тис. грн.

Іван Бушко зобов’язав щотижня інформувати його про скорочення заборгованості з виплати заробітної плати працівникам та доповідати про ситуацію на підприємстві загалом.

На завершення заступник керівника краю дав вказівку щодо впорядкування споживання електроенергії на підприємстві та своєчасну її оплату. Окрема увага — впорядкуванню витрат державних коштів. Директор ДП «Солотвинський солерудник» також отримав завдання скласти акт звірки з метою визначення заборгованості за попередній період.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також