Працівникам "Закарпатського облавтодору” заплатили тільки після втручання прокуратури

18
1

Прокуратурою Закарпатської області приділяється особлива увага захисту конституційних прав громадян, зокрема права на вчасну оплату праці. Тому прокурорами постійно проводяться перевірки з цих питань.

Так, за результатами перевірки додержання та застосування підприємствами транспорту законодавства про оплату праці у Дочірньому підприємстві „Закарпатський облавтодор” ВАТ „Державна акціонерна компанія „Автомобільні дороги України”, прокуратурою області виявлені порушення Закону України „ Про оплату праці”, КЗпП тощо.

За інформацією старшого помічника прокурора області з питань нагляду за додержанням і застосуванням законів на транспорті Івана ШИМОНА, працівникам згаданого підприємства було заборговано заробітну плату за грудень 2010 року. Сума цього боргу складала 2 млн.256 тис.грн.

Прокуратурою негайно було внесено припис про усунення виявлених порушень. Результат не забарився - того ж дня працівникам було виплачену усю суму заборгованої зарплатні.

Перевірки з даних питань тривають.

Коментарі

П
паріль

по Законам нашоі недержави вже треба було заплатити зарплату за 1 половину лютого а дорожникам іще боргують за січень панове ПРОКУРОРИ навідайтесь на Собранецьку 39 за нами не пропаде шкалик ббуде може.......

Читайте також