Працівниками податкової міліції вилучено 2168 немаркованих дисків

6
0

Працівниками податкової міліції було отримано інформацію про реалізацію в Ужгороді, Мукачеві та Виноградівському районі контрафактної продукції, а саме DVD-дисків, без контрольних голографічних марок України встановленого зразка.

Було встановлено, що в Ужгороді приміщення орендує приватний підприємець Д., мешканець обласного центру, який займається прокатом та реалізацією DVD-дисків.

З дозволу та в присутності підприємця здійснено огляд приміщення, під час якого виявлено 1 808 DVD-дисків орієнтовною вартістю 90,4 тис. грн. без контрольних голографічних марок України встановленого зразка. Документів, які б підтверджували походження DVD-дисків, на момент огляду представлено не було.

У Виноградівському районі з дозволу та в присутності приватного підприємця К., який орендує торгове місце і займається реалізацією СD-дисків, було оглянуто павільйон. Під час огляду виявлено  282 СD-диски орієнтовною вартістю 25 тис. грн. без контрольних голографічних марок України встановленого зразка. Документів, які б підтверджували походження дисків, на момент огляду представлено не було.

У Мукачеві на одному з ринків  з дозволу та в присутності приватного підприємця Н. було проведено огляд орендованого ним торгового павільйону, під час якого виявлено 78 DVD-дисків орієнтовною вартістю 4,6 тис. грн. без контрольних голографічних марок України встановленого зразка. Документів, які б підтверджували походження DVD-дисків, на момент огляду представлено не було.

Усі вищезазначені товарно-матеріальні цінності вилучено до прийняття рішення згідно з чинним законодавством. Матеріали по всіх фактах знаходяться на вирішенні згідно з чинним законодавством.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також