Працівників закарпатських лісгоспів підозрюють в причетності до незаконних вирубок дерев на 3,5 млн

11
10

Спеціалізована екологічна прокуратура скерувала до суду обвинувальні акти щодо майстра лісу «Свалявського ЛГ», а також щодо колишніх лісничого цього держпідприємства та майстра лісу «Хустського ЛДГ» за фактом службової недбалості, що спричинила тяжкі наслідки.

В пресслужбі Закарпатської обласної прокуратури зазначають, що за даними слідства, службові особи в період 2020-2021 рр. допустили незаконні порубки дерев на ввірених їм ділянках лісництв на загальну суму майже 3,5 млн грн.

"Чорним лісорубам" вдалося зрубати кілька сотень дерев й вивезти за межі території лісництв. При цьому працівники лісоохорони приховали факти незаконних порубок та не вжили жодних заходів для їх припинення і виявлення причетних осіб.

Відтак, слідство інкримінувало майстру лісу «Свалявського ЛГ» службову недбалість (ч. 1 ст. 367 КК України), а колишньому лісничого цього ЛГ та майстру лісу «Хустського ЛДГ» — службову недбалість, що спричинила тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 367 КК України).

Наразі справи щодо працівників лісгоспів направили до суду для розгляду по суті.



Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

ДЩ
до Щирий 10:39

Пудсікорнику, йди мільярд дерев садити разом з Зелею!

П
Прокурор

Лісникам тоже котлети давали зато вони нич не бочили

Щ
Щирий

Ліс рубають стільки , скільки держава дозволяє. Захотіли би безпека та ментура , прокуратура ...то давно бо тих лісорубів переполоскали. Чомусь у сусідів то не Проблема

Л
Лісовоз

Чесно ся трудили - забезпечували попит хитропопих українців, а їх пов‘язали. Бідні. Шкода їх. Они не винуваті - то всьо парашенка з зєленскім ! Ми маймаймайчесніші - виховані 1-им і 9-им майом.

Д
депутат

и как давно ты начал пить?

НК
Ні корупції і казнокрадству

Дійде очирідь і до федіва з його водгоспом Тиса....він буде сидіти ми того добємося

Л
Лоці

Вы хоть раз чули , обы хоть єдного лісника посадили ? А уволили ? Поштрафовали ?

Ф
фанера.

на лагеря лісників майстрів лісу та керів.лісгоспів. щоб знали як красти ліс та кисень у народа україни. а в нас КОВІД в лікарня штучний кисень даю .скоро будемо ходити по вулиця із кисневими балонами на спині .

Ц
Ціґань

я рішаву

Т
Таа

Ділаші

Читайте також