Працівники "Мрії" попросили Андрія Балогу допомогти з приватизацією гуртожитку (ФОТО)

7
6

Сьогодні, 18 лютого, відбулася чергова зустріч кандидата в Закарпатську обласну раду в окрузі № 5 Андрія Балоги із працівниками мукачівської трикотажної фабрики «Мрія». Усім, що наболіло вони поділилися із кандидатом.

У першу чергу люди, що мешкають у гуртожитку від фабрики, попросили кандидата допомогти вирішити їм питання щодо його приватизації. Зокрема вони нарікали на те, що їм щороку обіцяють здійснити передачу об’єкту на баланс міста, проте роки йдуть, а нічого не відбувається.

«Питання щодо гуртожитку — це справа не одного дня, — пояснює в. о. директора фабрики Тетяна Рощина. — З вересня 2012 року ми почали проводити інвентаризацію гуртожитку. А, як відомо, без інвентарної справи навіть не може бути і розмови про приватизацію об’єкту. Проте днями завершився цей процес і ми отримали нове свідоцтво на власність. Вже зараз ми маємо змогу рухатися далі, а саме формувати пакет документів для подачі їх до міської ради, щоб передати гуртожиток у комунальну власність».

Вже у квітні цього року, після проведення зборів акціонерів, буде прийматися рішення про передачу об’єкта місту. Як тільки надійдуть всі документи — люди зможуть приватизувати свої помешкання. Андрій Балога пообіцяв взяти це питання на контроль. Каже, за пророблену роботу відзвітує особисто.

Насамкінець мукачівці попросили кандидата посприяти і ремонту дороги перед гуртожитком, а також облаштувати дитячий майданчик у подвір’ї. «Не можливо усе налагодити за один день, але поступово це все можна владнати, — зазначив А.Балога. — Я йду в обласну раду, аби представляти інтереси містян. У разі успіху на виборах, надалі буду допомагати у вирішення важливих для вас питань як на рівні області, так і на рівні міста». 

Коментарі

M
McMurphy

Похоже на зборище тєрпіл яку просять милостиню у панаотца.

Г
гороховсткій

Мрію Галка с.... Гороховська проср.... а жони просять у Андрія???? ЩО ПРСИТЕ??????

0
000

нашему народу зарплату не надо главное работа у нас народ бидло

М
микола

За компанию пусть попросят и Гороховскую, результат будет тот же.

T
tedy

а гідна зарплата не потрібна, те що пацює там 150 жебраків а працювало 3000 то не інтересно, те що працують у холоді і то пофіг, головне піар на цвинтарі мрія!

Н
Незалежний

ЛЮДИ ДОБРІ ЧОМУ ВИ ТАКІ НАЇВНІ?! РІВНО 2 РОКИ ТОМУ ВИ ВИБРАЛИ В ЦЬОМУ ОКРУЗІ ЙОГО БАТЬКА. ЧОМУ ВАМ БАТЬКО НЕ ДОПОМІГ?! ВИ ЙОГО БАТЬКИ ВИБРАЛИ У ВЕРХОВНУ РАДУ ! ЧОМУ ВІН ВАМ ЗВІДТИ НЕ ДОПОМОЖЕ. ВИ МОЖЕТЕ ВИРИТИ В ТЕ, ЩО АНДРІЙ ВАМ ДОПОМОЖЕ. Я В ЦЬОМУ СУМНІВАЮСЯ. ЦЕ ВИСТАВА ДЛЯ ВИБОРІВ. ШКОДА МЕНІ НАШ НАРОД! І Я НІ ЗА КОГО НЕ АГІТУЮ ПРОСТО НЕ ПІДІТЬ НА ВИБОРИ ДОСИТЬ ВЖЕ СЕБЕ ОБМАНЮВАТИ.

Читайте також