Працівники Мукачівського міськвиконкому попрацювали з лопатами у мікрорайоні Росвигово (ФОТО)

19
8

З самого ранку суботи, 2 квітня у Мукачеві стартувала загальноміська толока.

Вздовж набережної жіноча частина міськвиконкому взялася прибирати сміття, а тим часом чоловіча частина - підпушувала землю докола дерев, висаджених на площі Злагоди поруч з фонтаном, а також по вулиці Яна Коменського. Підпушили землю навіть довкола поломаних дерев, які у разі якщо вони не приймуться, пересадять.

Крім того, роботи з благоустрою та прибирання проходять сьогодні у парку імені Горького, та і по всьому місту.

Mukachevo.net

Коментарі

Г
Галя

Чому подiлили так, Працівники Мукачівського міськвиконкому попрацювали з лопатами у мікрорайоні Росвигово а працiвники водоканала у циганьскому таборi вонячий канал iм уберати, обо мали де ся мити тай назад засрати, небiда пак преженуть iм учительок чи докторiв обо за ними прибрали

ДЗ
До злої Мукачівки

В Венеції буде черговий *СЕКОНД ХЕНД*,це ж дуже прибильно і нафіга ті діти

МЗ
Мукачевка злая

Согласна с*Миша*, надо детям строить,чтобы они могли круглогодично посещать бассейн и др.спорт.комплексы,да и не только дети. А вот в Венеции можно что-то придумать(ледовый каток,бассейн,спорт.комплекс с батутами и др.)?или там тоже будут одни кафе?Их уже переизбыток.

B
betonus

Краще б розібрали той недострой птушний, що напроти педучилища багато років страшить громадян нашого району. Хочуть пам'ятники ставити, чи то святому Мартину, чи незнайомому Воронові; краще спочатку звільніть місто від таких ганьбливих "пам'ятників", що тут в Росвигові, що на автобусній станції, та й в інших місцях Мукачева.

ГР
Грубінка Роман

А нашо нам розумні діти?Чим тупіші тим ліпше..Предлагаю закрити школи і всіх у церкву..Во імя Отца и Сина..

М
Міша

Я повністю согласний з "ура" раніше було менше церквів, і всі могли добратися хоть маршрутки так не ходили, а тепер треба на каждів улиці строєти, то вже бізнес а не віра, ліпше би басейни чи льодовий зал, корочи щоб діти чимись занимались, а не із людий тягнуть гроші на циркви

М
Мукачівка

Це все добре,але коли почнуть фарбувати старі дитячі майданчики.лавочки,понасипають піску у пісочниці дітям?Можно і на вул.Росвигівській поставити декілько лавочок ,наприклад, від Білого лебідя до народного магазина.

У
ура

непогано б своїми прямими обовязками зайнятися. цікаво хто дав добро на будівництво чергової церкви у росвигові? там де могли б гратися діти кількох багатоповерхівок уже риють котлован під церкву. от чого а церков у нас досить зате на дітей наплювати.

Читайте також