Працівники Мукачівського міськвиконкому вийшли на суботник (ФОТО)

9
0

Минулого вівторка, другого дня весни, майже всі чоловіки Мукачівського міськвиконкому вийшли зранку на центральну площу в Росвигові, яку мешканці мікрорайону називають площею Злагоди. Тут вони висаджували деревцята клену, явору, дуба червонолистого, загалом майже сто дерев.

До цієї благородної справи долучилися майже два десятки отроків Православного молодіжного братства імені Преподобного Сергія Радонєжського.

Трудовий десант міськвиконкомівців очолив міський голова Мукачева Золтан Ленд’єл. Він відзначив, зокрема, що в Мукачеві стало доброю традицією кожної осені і весни висаджувати дерева і декоративні кущі. Цієї весни, приміром, під час зеленої толоки саджатимуть дерева на центральних вулицях і площах, біля Мукачівського держуніверситету, у парку Перемоги, біля закладів освіти і охорони здоров’я. І дуже не хочеться, щоб повторилися приклади вандалізму і злодійства, коли викопали цілу алею кипарису в парку Перемоги або зламали на вул. Миру деревцята сакури плакучої. Міський голова закликав усіх мукачівців долучитися до весняної толоки, адже зелені насадження – то легені Мукачева, його краса і висловив наостанок щиру вдячність Почесному громадянину Мукачева Віктору Балозі, який щороку спонсорує цю благородну акцію.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також