Працівники Служби автомобільних доріг Закарпаття навиписували собі премій на понад 900 тис

17
13

Трьом службовим особам Служби автомобільних доріг у Закарпатській області повідомлено про підозру у зловживанні службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки, а також службовому підробленні.

В пресслужбі Закарпатської обласної прокуратури повідомляють, що протягом 2020-2021 років співробітниці підробляли офіційні документи, на підставі яких працівникам Служби автомобільних доріг у Закарпатській області безпідставно виплачували грошові премії. Вони ігнорували те, що умови колективного договору не передбачали виплати вказаної ними категорії матеріальної допомоги. За цей період розмір зайвовиплачених коштів через дії усіх підозрюваних склав 923 тис. грн (з урахуванням ЄСВ).

Двом підозрюваним вже обрано запобіжні заходи, готується клопотання щодо їх відсторонення від посад. Наразі слідчі відкрили провадження за ч. 2 ст. 364 та ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 366 Кримінального кодексу України. Йдеться про зловживання владою службовою особою всупереч інтересам служби, що завдало тяжких наслідків охоронюваним законом державним інтересам та інтересам юридичної особи, а також внесення службовою особою до офіційних документів неправдивих відомостей, вчинене за попередньою змовою групою осіб.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

К
Кабан

А чого не пишете шо то Клонів роственік!!!!!!

БП
бух побив

нам не україна не добра а злодії які її убкрадают

Н
Ноо

Ділаші)

С
сомарам

най би уже вас ушитких кадировці ушуркали, кіть вам Україна недобра! назвіть ми хоть єдного, ко уповість, ош вобє за прокурора ци таможника? Своє бажання облизовати талпу х- лови не прикривайте сволочами - чиновниками

ДП
До Пані Марічки

Маріко тать шось учора не прийшла на погар вина,писавим ти а ти на морозі. Чекавим тя до пізньої ночи, шо корчагу вина потяг.

Б
Біда

Та чого нипишете косе і де,

ДП
До пані Марії

Істинну правду кажеш, уви...

F
Fatality

Она із Бистрого Хустського р-н вроді

ОС
Образуми сисю Чилядь ненаситну.

Шо скажеш ,не буду никому більше нич скидувати ,донатити,гумунітарку задарь возити доста боло. Най там посеруться воюють ,з мене доста з сьої несправедливості.Візим хлопцям берци та на граници паскудь не ганьбилася просити дві пари берц бо йому треба на гриби ходити. Так же само з продуктами пітаніями дай то дай се. За сю всю погниль отпала дяка до всього.Обисьте всі виздихали ко наживаеся на біді.

P
Petya

Наших тоже пора отстрілювати умісті з мусорами , суддями , прокурорами і всіма іншими ко при власті.

1
1234

Та що ви?))))) Вони так працюють плідно дороги всі як ща кордоном?????? а то вони від голоду попухли??????

Д
Дідо

Собаки єдні. А ми тут по 10-20 гривень скидуємлся на тепловізори і дрони солдатам

С
сирота

та ви подивітся на ту корову розжирівшу,она всі украдені гроші на їду пустила

Читайте також