Працівники Закарпатської ОДА відновлять роботу

17
6

Брич, Сопкова та Ільницька - це ті люди, які потрапили у списки працівників ОДА, яким майдан заборонив ходити на роботу з політичних міркувань.

Тому, Закарпатська облрада попросила розблокувати всі управління ОДА, припинити паспорт-контроль на вході та пускати цих людей на роботу. Разом з тим активісти залишаться у будівлі, адже вони, за словами голови Закарпатської облради Івана Балоги, поводяться мирно.

Коментарі

Л
Лікар

Кому це Брич так очі муляє? Високий професіонал і рідкісно чуйна та розуміюча людина. Не на тих нападають революціонери.

.
...

То лиш для тих вона хамло, хто не хоче нічорта робити, а лиш гроші даремно діставати собі і цілій файті

В
вчителі

Сопкова - хамло рідкісне з замашками імператриці: на високому рівні принижує вчителів, на перевірці довела директора школи до інфаркта.

Р
р

Так робив лиш Ленін.Всіх розумних людей знищив і притримувався дивізу /КТО БЫЛ НЕ КЕМ СТАЛ ВСЕМ/.Удачі робіть так дальше іпобачимо куда приїдете.

ВВ
Віра вчитель

Сопкова - людина в освіті, яка на високому рівні виконує свої професійні і посадові обов'язки. На кому тоді ще буде триматися освіта краю???

І
іван

ви не пускаете на роботу людину яка вже більш як 25 років в управлінні охорони здоровя це Брич Володимир Дмитрович,за час роботи він допоміг тисячам закарпатців.тому цю людину треба берегти на посаді.

Читайте також