Правду про тарифи на компослуги

8
0

розповіли у День сміху націонал-демократичні сили Закарпаття

1 квітня в м. Ужгороді об`єднання національно-демократичних сил Закарпатської області у складі УНП, УРП "Собор", КУН та НРУ провели інформаційну акцію "Тарифи — димова завіса, за якою розкрадають мільйони". Однією з вимог акції було зробити українця багатшим на 1000 грн., а не тарифи дешевшими на 20 коп. Про це ЗІКу 2 квітня повідомила прес-служба Координаційної ради об`єднання.

«Ми дорого платимо за те, що пустили у Верховну Раду олігархів — у різних списках, під різними прапорами. Вони перетворили Державний бюджет на депутатський гаманець, — зазначено в інформаційних матеріалах, розповсюджуваних під час заходу. — Ми дорого платимо за дружбу окремих парламентаріїв та урядовців з Росією. Треба казати чесно: дружбу не безкорисливу. Світові ціни — це вигідно Україні, але не вигідно олігархам.

Ми вимагаємо Україні — українську владу!»

Окрім цього, організаторами акції розповсюджувалися матеріали про окремі аспекти відносин Україна — НАТО, призначених для ознайомлення широких кіл громадськості з нормативними принципами функціонування НАТО та засадами євроатлантичної інтеграції України.

Організатори також привітали краян зі святом Вербної неділі та побажали, щоб освячене у церквах зілля очистило українські домівки та відігнало усяку нечисту силу.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також