Правоохоронець, який поблизу Ужгорода збив 15-річного хлопця, перебуватиме під вартою до 14 грудня

4
1

Закарпатський апеляційний суд залишив в силі рішення слідчого судді Ужгородського міськрайонного суду щодо запобіжного заходу підозрюваному у вчиненні смертельної ДТП.

Раніше Mukachevo.net розповідало, що ввечері 16 жовтня в селі Барвінок правоохоронець наїхав на підлітка, який переходив дорогу на пішохідному переході, ведучи біля себе велосипед.

18 жовтня Ужгородський міськрайонний суд прийняв рішення про взяття правоохоронця під варту без права внесення застави. Однак сторона захисту подала апеляцію.

Як повідомляє пресслужба Закарпатського апеляційного суду, усуді сторона захисту просила змінити запобіжний захід на більш м’який, ніж тримання під вартою. Однак колегія суддів, вивчивши матеріали справи та заслухавши позиції сторін захисту і обвинувачення, дійшла висновку, що саме тримання підозрюваного під вартою забезпечить виконання покладених на нього процесуальних обов’язків.

Відтак, підозрюваний у вчиненні смертельної ДТП залишиться під вартою до 14 грудня включно, без визначення розміру застави.

Поліцейському, який був за кермом автівки, повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України. Йому загрожує до 8 років позбавлення волі.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

С
Саша

Який термін отримала Балаж Наталія, що вбила двох людей, будучи п'яною за кермом авто? Що , стара Балажка вже купила Анцю з апеляційного, бо остання дуже любить червоні шуби з натурального хутра?!

Читайте також