Правоохоронець із Закарпаття Владислав Горнодь став чемпіоном світу з комбат самозахисту ІСО

17
0

Чемпіонат світу із бойового мистецтва комбат самозахист ІСО проходив в угорському місті місті Надьканіжа 14-16 жовтня. Учасниками чемпіонату стали представники 23 країн світу.

Як повідомляють в поліції Закарпаття, в останній день змагань із бойового мистецтва комбат самозахисту ІСО, у розділі грепплінг, Владислав Горнодь здобув заслужену перемогу.

Хоч в цьому виді спорту Владислав порівняно нещодавно. Адже розпочав свої тренування 2020 року на запрошення друзів. Уже за рік поліцейський-вибухотехнік виборов звання чемпіона Європи, а вже сьогодні – чемпіона світу.

Із початком війни Владислав на звільнених від окупантів українських територіях знешкоджував залишені ворожими військами небезпечні боєприпаси та робив усе можливе, щоб убезпечити життя людей у деокупованих містах та селах.


Повернувшись на Закарпаття у період ротації, правоохоронець зумів взяти участь у чемпіонаті та перемогти. Владислав відзначає, що мав надзвичайно велику честь представляти Україну на світовому рівні і продемонструвати спільну для всіх українців витривалість та жагу до перемоги.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також