Правоохоронці і козаки - на сторожі правопорядку

10
0

Під час проведення традиційного фестивалю у місті над Латорицею - "Червене вино" - на охорону громадського порядку цьогоріч вперше заступили козаки з міжнародної громадської організації "Козацтво Запорозьке" разом із працівниками патрульної служби Мукачівського МВ ГУМВС.

Місцевий осередок організації, який очолюють генерали-полковники Василь Ковбаско та Михайло Попович, одним з основних своїх завдань визначили  допомогу органам внутрішніх справ  у забезпеченні  охорони громадського порядку  і громадської безпеки, запобігання адміністративним  порушенням та злочинам, інформування ОВС під час виявлення і розкриття  злочинів, розшуку зниклих осіб,  участь  у боротьбі з дитячою бездоглядністю і правопорушеннями неповнолітніх.

На спеціальному інструктажі перед спільним патрулюванням начальник Мукачівського міськвідділу полковник міліції Михайло Михайлюк ознайомив членів громадського формування та  правоохоронців міського відділу  з правами і обов’язками, заходами безпеки, адміністративним законодавством.

До здійснення функцій патрулювання на території міста дільничні інспектори міліції, працівники патрульної служби та козаки, одягнуті у  спеціальну форму, спільним екіпажем "заполонили" майже все місто. І така організація роботи  виявилася небезрезультатною.

Сподіваємось, що найближчим часом робота таких формувань буде  дієвішою: у місті  вчасно  виявлятимуть  тих, кому закортіло зламати огорожу, поцупити люк, поламати лавицю чи скоїти  інше протиправне діяння,  що не входить в рами закону і здорового глузду. А поки що – легкого та вдалого чергування  усім, хто підтримує громадський порядок у місті!

 

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також