Правоохоронці оголосили конкурс для закарпатських журналістів

9
0

ГУ МВС України в Закарпатській області і правління Закарпатського осередку Національної спілки журналістів України оголосили обласний конкурс серед редакцій, творчих працівників газет, радіо і телебачення на краще висвітлення в засобах масової інформації різнобічної діяльності міліцейських підрозділів, прикладів високопрофесійних дій та взірцевого виконання своїх службових обов'язків кращими працівниками ОВС, діяльності громадських формувань у боротьбі зі злочинністю та зміцненню правопорядку.

Як повідомили  в ВЗГ ГУ МВС України в Закарпатській області, під час розгляду  творчих матеріалів редакцій і журналістів братимуться  до уваги актуальність і гострота проблем, які в них порушуються, зв'язок тематики з динамікою боротьби зі злочинністю, різноманітність жанрів, оперативність та емоційний вплив на аудиторію, періодичність. Перевага надаватиметься іміджовим матеріалам, нарисам, теле- і радосюжетам, в яких широко показана багатогранна щоденна робота міліції, акцентується увага на діяльності  кращих працівників різних служб органів внутрішніх справ у номінаціях:  карний розшук; управління  боротьби з організованою злочинністю; слідство; служба дільничних інспекторів; державна служба боротьби з економічною злочинністю; служба боротьби з незаконним обігом наркотиків; відділ боротьби із злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми; кримінальна міліція у справах дітей, патрульно-постова служба міліції тощо.

Для підбиття комісією підсумків конкурсу редакції та творчі працівники до 1-го грудня 2010 року повинні надіслати на адресу ВЗГ ГУ МВС (м. Ужгород пл. Пушкіна, 3) довідки про висвітлення правоохоронної тематики та вирізки з газет, сценарії теле- і радіопередач міліцейської тематики, роздруковані інформації з Інтернет-мережі. Для переможців і лауреатів конкурсу встановлені колективні та індивідуальні грошові премії та Почесні грамоти ГУМВС.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також