Правоохоронці оприлюднили відео вручення підозр посадовцям лісгоспів Закарпаття

15
4

Підозрюваним заступнику керівника обласного управління лісового та мисливського господарства й начальнику лісгоспу загрожує позбавлення волі на строк від 3-х до 6-ти років з позбавленням права обіймати певні посади на строк до 3-х років.

Як зазначають в Управлінні захисту економіки Закарпаття, в результаті протиправних дій посадовців лісгоспу було завдано збитків на суму 2,6 мільйона гривень.

Пропонуємо вашій увазі відео, яке оприлюднило Управління захисту економіки в Закарпатській області, як працівники прокуратури оголошують підозру заступнику начальника Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства та одному з керівників лісгоспу.


Нагадаємо, вчора прокуратура Закарпаття оголосили підозру двом посадовцям лісгоспів за вирубку заповідного лісу на 2,6 млн.

Однак, у прес-службі Закарпатського ОУЛМГ, спростовують повідомлення про вручення підозри своїм співробітникам.

Як зазначають у прокуратурі, одному з заступників начальника Закарпатського обласного управління лісового та мисливського господарства та директорові лісгоспу інкримінують вчинення злочину, передбаченого ч. 2 ст. 364 (зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України.

Санкція даної статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3-х до 6-ти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльність на строк до 3-х років, зі штрафом від 500 до 700 неоподатковуваних доходів громадян.

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваним запобіжного заходу.

Коментарі

C
cbf

Дуфинцю зі Свалявського лісгоспа коли вручать підозру???????????????????????????????????? ТО ПЕРШИЙ ЗЛОДІЙ В РАЙОНІ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

E
Erdos

Та гол.хазяїн(можливо і злодій?) лісів нашого краю-в ІСПАНІЇ ВІДПОЧИВАЄ..йомку по х.р ВЕНІК..Все як його нема то -когось ПРЕСУЮТЬ(типу він-Мурга ні причому,не виновний,не знав іт.д.)_но ТІКИ НЕ ЙОГО..хоча СКОРШЕ ВСЬОГО багатіє з цього ВІН ОСОБИСТО-за ліси Закарпаття

ЖЗ
Житель Закарпаття

Я не вірю, що винні будуть покарані. Прості селяни, які зрубають машину лісу йдуть під суд. Бізнесмени, чиновники - ні. Вирубані тисячі гектарів лісу і ніхто не покараний. Ще сотнями гектарів надано у приватну власність, довгострокові оренди, користування громадсьих організацій. Чиновники оформляють на батьків, сватів, друзів. А прості селяни не можуть на своєму паї вирубати ліс, бо ніхто не хоче надати підтверджуючі документи, хоча Закон Про рослинний світ каже що власник землі самостійно вирішує де і що рубати.ось такі реалії.Слава Україні!

С
Славик

Убивати пидарасив треба за лис

Читайте також