Правоохоронці розпочали провадження щодо вимагання хабара майором поліції в Мукачеві

17
5

Про результати преведеної перевірки у справі правоохоронця-хабарника повідомили у відділі комунікації ГУНП в Закарпатській області.

Раніше Mukachevo.net писало про те, що від жителя Мукачева, який йшов містом без паспорта правоохоронець вимагав 200 гривень.

Як зазначають в поліції Закарпаття, встановлено, що майор поліції вимагав гроші у людей, якщо у них були відсутні документи, що посвідчують особу.

За результатом перевірки прийняте рішення правоохоронця звільнили, а за фактом вимагання хабара відкрито провадження за ч.3 ст. 368 Кримінального кодексу України.

У поліції додають, що майора-хабарника вже звільняли за аналогічний злочин з органів, однак рішенням суду його було поновлено на службі.

Зазначимо, що редакції Mukachevo.net вдалось отримати ексклюзивне відео з камер спостереження, як мукачівець без паспорту віддав гроші правоохоронцю.

Також в ексклюзивному інтерв'ю потерпілий розповів за що його зупинили та хто йому допоміг повернути забрані правоохоронцем гроші.

Більше дивіться у відеосюжеті Mukachevo.net:

Коментарі

М
мешканець

треба відкрити провадження і зробити показовий суд. може тоді інші задумаються , вимагати , чи не вимагати. а скільки іще таких селян , що йдуть до вариша без паспорта.

ДЮ
До Юлія

То не таємниця слідства, то просто руки з гузиці ростуть.

Ю
Юлій

Редакція, а музикою приглушувати слова то для чого? Таємниця слідства чи просто не замітили?

Ю
Юлій

ПЕТРО КУЗ круто поступив! На жаль мало таких. Цікаво, вимагав майор, а повернули хлопці, цікаво.

П
поліція

не ганьба вам нац

Читайте також