Правоохоронці розповіли про побиття патрульного у Великому Березному (ВІДЕО)

13
16

Наразі, встановлюються особи підозрюваних у нападі на працівника групи реагування патрульної поліції Великоберезнянського відділення поліції.

За попередньою інформацією, під час роботи п’ятеро осіб стали чинити опір працівникам групи реагування патрульної поліції Великоберезнянського відділення.

Внаслідок сутички правоохоронець отримав тілесні ушкодження, його госпіталізували в районну лікарню. Про причини конфлікту патрульні не розповідають.

У мережі навіть зявилося відео з побиттям:

— За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 345 ККУ, тобто умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу чи його близьким родичам побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків. Таке правопорушення карається обмеженням волі на строк до п’яти років або позбавленням волі на той самий термін, - йдеться у повідомленні правоохоронців.

На даний момент на місці працюють працівники поліції. Встановлюються особи, причетні до правопорушення. 

Дивіться також: Як у Мукачеві затримували підозрюваного напідпитку

Коментарі

І
Іван

Ви женете на копів, але згадайте випадок з погонею в Києві де патрульні пристрелили хлопця. Скільки потім патрульний мав гемора через це. Такі випадки відбивають у патрульних будь-яке бажання застосовувати зброю навіть коли це дійсно необхідно.

ДМ
до Мукачівець

Вони так само швидко реагують,як і поліція)))))))))))).А все через те,що вони не є професіоналами своєї справи.(До Адміна - чим Ви так заняті , що не можете промодерувати...)

M
MORE

У меня взгляды пацифиста,но САНЯ прав на все 1000%

М
Мукачівець

Побитих поліцейських звільнити по несоответствию,за дискредитацію звання поліцейського. Як вони можуть захистити закон,громадян,якщо за себе не можуть постояти. На чергування видається пістолет, до нього - 16 патронів. Один попереджувальний, дальше має лежати 15 трупів, в крайньому випадку - обездвижених. І порядок. До Адміна - чим Ви так заняті , що не можете промодерувати коментарі з 9.07 год. Хотілось би прочитати думки читачів з приводу цієї події. Це не проста сварка в сім'ї, яку можна пропустити.

Є
Євген

От промовчав би, якби не довелося бути учасником траблу із отакими смаглявцями чи-то обкуреними, чи-то обколотими - намагалися білого дня зірвати барсетку у якій і було, що перекус пообідній...відбився, бо на роботу поспішав і тверезий...Отаке...

С
саня

в америке ему был бы п...ц!!!этого цыгана вонючего застрелили бы и ли сел на пожижненое !!!!!!

ВЯ
Внатурі яйця

в шкурі . У гейропі він уже би рас 5 умер і дали би йому 5-6 пожизнєних

1
111

Ісе поліція???Файно зреагіровали)))))))))))Хотів би я відіти оби старого пепса кось кинув хоть пальцьом.А сих дітий б"є каждий кому не лінь.Щи й цигани!!!Кого туда понабирали(у поліцію)?Лохів яких всьо детство копкали у гузицю???Сміх та й годі.Фуууу....мерсько позирати.Просто слів неє!!!ГАНЬБА!!!

Г
ГАДЖО

треба до них загнати Гріневичку і Кмімкіна, а ці Женю з сього сайта, они їм пояснять про всі переваги окрайинської мови на шляху до світлого майбутнього , цигане пуйдуть до школи і веце не будуть ся збитковати над окрайинськими проваохоронцями

В
Вася

Чемний циган - битий цинан, усе так було. Зробити рейд, ушитких файно убити і буде спокій десь на рік, а потім знову. А стріляти не можна, ми не в Америці. У ромів теж є діти і батьки. Для низ завжди було достатньо пари підсрачників.

9
911

К Уж,я бы с удовольствием но тут комменты с матом неприемлемы :) Гугл в помощь.

ОО
остаеся одно

назначати на посади участкових Рому, їх уже давно треба брати за шкварки, спецом не ходят у школу, бо без середньої освіти їх не мають права брати в армію, айбо соцдопомогу одержують справно,тоті чорняві розуміют лиш силу, чогось старих менту они боялися, знали ош можут пропасти без вісти.

ТИ
Томми из фильма Snatch

Зачем цыганам кому-то обьяснять, почему и отчего в их таборе умер посторонний человек? Проще похоронить обоих и уехать на другое место.

У
Уж

Що сказав Томми? не інтригуй :))

9
911

Интересно,что бы сделала полиция в США за нападение на сотрудника при исполнении?Все и так знают ответ. P.S. тут только можно добавить фразу Томми из фильма Snatch.

ТТ
Та то

не особы, то цигани. А чого не стріляв? Валити було копчених.

Читайте також