Правоохоронці шукають свідків підпалу авто Швардака

10
4

22 лютого близько 02.40 до чергової частини Мукачівського МВ (по обслуговуванню м.Мукачева та Мукачівського району) УМВС України в Закарпатській області надійшло повідомлення про загоряння автомобіля марки «Suzuki Grand Vitara» 2007 року випуску по вул.Одеській, який знаходився у дворі за місцем проживання власника авто.

На місце одразу виїхала слідчо-оперативна група міськвідділу та працівники МНС. В результаті пожежі вогнем пошкоджено моторний відсік автомобіля. Наразі експерти встановлюють причину пожежі. Сума збитків встановлюється.

Правоохоронці міського відділу міліції звертаються до мешканців м.Мукачева: якщо кому-небудь відома будь-яка інформація щодо загоряння автомобіля просимо звертатися до чергової частини Мукачівського МВ УМВС України в Закарпатській області або за телефонами: 2-23-33 , «102».

Як писало раніше Мукачево.net авто належало начальнику ужгородського ВБНОН Василю Швардаку. Більше інформації, фото та відео дивіться тут.

Коментарі

П
патріот

Чи помнить Швардак ДАІшникову білу мазду? Яку запалив.

Р
розплата

Звісно просто так не палять авто.Вочевидь є за що.А загалом тема наркотиків дуже болюча і небезпечна.Той хто кришує цей бізнес є співучасником злочину.Тисячі понівечених людських душ, страчених життів через вживання наркотиків.Тому рано чи пізно розплата вертається бумерангом і може зачепити сім"ї та дітей самих злочинців.Тому треба думати усім можновладцям і правоохоронціям,що завжди наступає покарання.

П
патріот

Браво народним месникам, знають що палити, і у кого палити, так продовжуйте.

М
мішко

я нич не відів. а кібім відів то нич би не вповів))

Читайте також