Правоохоронці Закарпаття зловили "Пеннівайза" (ФОТО)

17
34

Клоуном-веселуном виявився 21-річний мешканець Іршавщини.

У поліції Закарпаття розповідають, що особу чоловіка, який з початку грудня року розгулював містами Закарпаття у костюмі клоуна та лякав пішоходів, встановили вчора, 15 січня.

Правоохоронці зазначають, що мешканець Іршавщини відзнімав ролики у масці Пеннівайза і викладав відеоблоги на своїй сторінці для збільшення підписників каналу.

В загальному у нього опубліковано 9 подібних роликів, відзнятих у Мукачеві, Ужгороді та Іршаві.

Так відео з пранками молодого чоловіка набуло розголосу у мережі Інтернет.

За висновками мистецтвознавчої і психологічної судової експертизи Закарпатського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС у даних відеоматеріалах не виявлено культ насильства і жорстокості.

Наразі правоохоронці проводять розслідування за ч.2 ст.300 Кримінального кодексу України (Виготовлення або розповсюдження творів, що пропагують культ насильства і жорстокості) триває.

Костюм клоуна у хлопця полісмени вилучили.

Також у мережу злили справжнє фото закарпатського Пеннівайза.


Зазначимо, останнє вчора з'явилось відео, як Пеннівайз лякає ужгородців на набережній.

Раніше прокуратура повідомляла, що "Пеннівайзу" загрожує кримінальна відповідальність.

Читайте також: 10 фактів про Пеннівайза, про якого говорить усе Закарпаття

Коментарі

М
Макс

Ужгородський журналіст Віталій Глагола оприлюднив, у “Facеbook”, більше інформації про пранкера. “Знайомтесь, закарпатський Пеннівайз. Хлопець придумав спосіб розкрутити свій “Instagram” — лякає ночами людей, знімає відео і публікує на сторінці. Владислав Штань із села Загаття передивився голівудських фільмів. Хто дуже надякався під час зйомок відео — велкам у це село — можете полякати у відповідь) Костюм на ваш вибір ????. Сам хлопець хвалиться, що вже на рекламі в “Instagram” заробляє 30 000 гривень в місяць. Але чи варто це, якщо в якоїсь бабулі зупиниться серце під час зйомок чергового відео — от не знаю) Що думаєте?)”, — йдеться в дописі.

М
Макаренко

Якби наш суд був гуманний (некупувався)цьому хлопчику треба дати можливість попрацювати на благо нашого краю якийсь місяць другий,і думаю много би вивітрилося в нього з голови. АЛЕ: експертизи....,підуть взятки,хлопчика відмажуть і піде він знову лякати людей лише появиться десь уже у Франківскій або Львівській .

М
Микола

Це максимум на що спроможні правоохоронці ? А де справи і арешти наркомафії? Чи самі в долі? Бариги...

І
Іван

Копоша хоч достав?

Т
Тягнибок

В армію нероба цього!

К
Копач

Та пак ци укопкалисьтего у кутинь, дебіла?

М
Мукачевіць

Як не виявлено жорстокість най зроблять опитуванням Мукачівців і много чого інтересного узнають а не спускати то тихо на тормозах канешно не викладе відео де люди падали тіряли сознаніє наприклад як на набережній одну жінку приводили в чуство як один чоловіка чуть від страху не скочив під машину коли втікав і таких случиїв я так думаю що було багато по різних городах

СУ
Слава Україні!

Це якась провокація, товариші. Хтось хоче принизити честь і гідність президента України, обраного демократичною більшістю (73%). Справу потрібно передати в СБУ і навіть перевірити пійманого злочинця на наркотичну залежність чи у депатамент неповносправних. Нормальна людина ніколи не буде цього робити, одягатися клованом і йти на люди.

ДБ
Дикобраз Безобразов

Те кто пишет против клоуна, вы ссыкуны и тени своей боитесь, попадись вам пенивайз то б кирпичами срали, и обсыкались.

П
Пасульов

Ой, грозные горцы. Словили бы они. Вы в своём городе цыган сRаных к порядку призвать не можете. Они на ваших женщин и детей плюют.

З
Золотко

Як ці селюхи достали! У церковні сята у вариші повно, не а би на службі стояти! Дітвака того клоуна у армію, водь на завод- там му місто буде. Но, гризіть ня селюхи

ДК
До кацапського педераста 17:25

Твої краяни за волгою здохлу кобилу догризають кацапе ,а ти гнидо тут сереш.

ЙЗ
Йовшко з Колиби

Перебачте що не по темі. А де коменти до сусудньої статті "Закарпатець уклав шлюб з хлопцем в Чехії" ??? Пак шо? Встидно почитати думку наших краян? А може ми май раді за того легіня. А шо? Ун знайшов стабільний істочнік сущєствованія.

К
Кто-то

Какие-же у нас все мафиози, убить, побить, да мы бы его... :)) Полиция вместо того чтобы ловить дейсвительно преступников ловит клоуна который никому не мешает :)). Вам ничего нельзя показывать, вы воспринимаете любую иновацию в штыки и из-за этого возникает вопрос - а кто бык сельской ? Безобидный клоун или люди угрожающие в комментариях что обосцали бы его, или побили... Встречал даже комментарий что убили бы.

Т
Троцкій

В сучасному світі ніхто не сховається. Відеокамери на вулицях, номера на авто, з якого айпі загружав на ютуб, які мобілки палилися в той час у тому районі.

ДН
До нижнього

Що таке бомбетль ?

О
Олександр

Всім дякую за коменти. Колоритна мова (і без матюків...). Я з Тернополя...

Н2
Нико 2

І кіть чесно ліпше би міліція занялася дачим серйознішим, чим ловила сього прогонщика

М
Мукачево

Кіби сись бик попався би якимісь пацикам з района та вже би не знімав відоси

ПМ
Пені- мені

Пеніс-вайс )))))) реально бик сільский ))))

М
Макс

Нехай дякує поліції. Чилядь зловила би по-дорослому - лякав би риб і раків. Сільській, іршавській та іншій бикоті, яка їде до міста - тут вам не у вас.

ВШ
Влад Шкюта

Та дайте цому підсрачників, та відправте нахер. А то екпертизу проводите, що більш пробле не є?

Е
Експериментатор

Як то , іршавсько-загатьське, недорозуміння засне - тоді підкрастися до нього і ..... голосно з хриплим ревом закричати йому у вуха !!! Тварина зрозуміє страх тільки "на своїй мові" .

М
Мукачівець

А чого, пак, у Іршаві не пужав? Самому страшно?)))))))))

І
Іван

В Мукачеві вночі вас можуть пограбувати і побити ,а поліція зловила небезпечного злочинця який "держить Закарпаття в страху"

Х
хворі

Чи буде психічно здорова людина захищати дітвака, який в костюмі із фільму жахів лякає людей? Звідки ви ся берете?

ЧА
Чуєш але

шо тут скажеш? Дурачок найшов собі проблеми на голову.Кось його заставляв люди пужати?

М
Мукачівець

До всіх нижніх опущених марг!!! Що не робиться , а ви марги все гавкаєте та виєте як під...си . Нич вам не добре лиш коменти ліві строчити можете. Ідіть та покажіть на шось те валовшні самі.

П
Петя

Владислав Штань. с. Загаття, Іршавський район.

Б
Борка

У воєнкомат його здати - і вся проблема. В розведку пійде.

У
Уйко

Ура опасний злочиннць затриманий тепер мукачево в безпеці "сарказм"

М
Мукачево

Повірьте нашим мусорам на людей насрати. Тепер попросять 20 штук зелених, тай одпустять То бізнес

Я
Я

Найшли головного злочинця, із за нього наркотрафік у нас крутий, крадуть, б'ють. В Мукачеві всі магазини дань платять. Молодці правоохоронці, тепер це все зникне.

Ш
Шоні

кожен день іршавська гуканота в стрічці новин.

Читайте також