Правоохоронці затримали розшукуваного закарпатця з ручками-пістолетами (ФОТО)

16
16

Одна з яких була споряджена та готова до стрільби

Правоохоронці затримали чоловіка поблизу смт Чинадієво Мукачівського району, пише прес-група УСБУ в Закарпатській області.

Після встановлення його особи з’ясувалося, що цього чоловіка розшукує Запорізька поліція за незаконне зберігання зброї та наркотиків.

Правоохоронці затримали зловмисника в порядку ст.208 КПК України. Тривають спільні оперативно-слідчі дії.

Дивіться також: Вчора, 44-річний закарпатець вбив власну матір дошкою.

 

Коментарі

КД
Ключик дима /Pronto/ "да-да собственной персоной

(Вибачаюсь за деякi пом.,так як вони не граматичнi,а тех-нi.)Файно буде,- як Лоцi-бачi вийде замуж за Дюрi-бачiя,а нашi Мами, жiнки I доньки будуть працювати тiльки в сферi обслуги,I таким чином будуть пiдкормлювати та пiдлiчувати(не лiчити),своiх безробiтних мущин(кормiльцiв). Тому-що на iх мiсцях будуть працювати тi,якi по 8-12 персон в кiм живуть! Iм не треба шовдирь та пiкницю! Красивим та зваблюючим пощастить краще /у них I в 90 з потен норма/. То не бiда, що з заду пiсок сиплеця, i шкiра висить,що не треба шортiв чи юбки.., Зате, якi вони добрi! В наших людей вже майже не залишилось нiчого духовного. Бiльшiсть людей ходить церковь та монастирiв тiльки тому,що заможнi "спонсори" ((з бiлих будинкiв,авось думають пофартить,то вiзьмуть в охорону,чи прислугу. Прочитайте нижче клиент. З такими заготовками як Володимир Скиба,чи Петро (а таких все бiльше i бiльше). Воно думаэ,якщо вiн в iнтернетi,то маэ чим думати. Обитроэ дыбiлии! Турку- принеси менi нарiзну за 50$,бувалось дальше...--

КД
Ключик дима /Pronto/ "да-да собственной персоной

Я в цьому квадраті виріс! Чекав друга, який мав приїхати за мною з міста. Дивився на українські розвалини, які ведуть Нас "БАРАНІВ" до євросоюзу... Там колись був найкращий автосервіс в Зак. обл. де працювали більше ніж 100 найк. спец-ів з нашого краю: Гудачок з вул. Партиз., "Донгов" з Підгорянських еміратів і так дал. Коли подеяких, таких як Турянчик Вася водили за руку в школу і говорили їм,що трусики треба одягати жовтим спереді, а кор. ззаді, я Ключик виготовляв своїми руками отекателі та шоломи до мот. Jawa, Cezeta,Иж( мені було 11-12 років,в школу пішов в 5р.),заробляючи при цьому від 200-400ряд.руб.при цьому випроб. шолом-з h-5m кидав 26кг на магазин.-він розлітався,а мій тільки діставав пару тріщин /роб під роз гол під люб кол(сер.пок). 5-7 діб-100руб.рядянськими,при чому вчився до 7-відмінно,за це рідна бабуся завид. викрикуючи:- мій син працює за 70 на меб фабриці.Ріс у заможній робочій сім'ї(не від злиднів)! За це я а аферист? - Бидлота невихована? Продовження далі...

В
Вова

Інваліди не Ченадієво ,а Чинадієва ..

П
Правда

Діма хоч і машенник но біди людям неробив і незробивби!!

К
Катя

Шкода Діму нетакийже він поганий.Біди людям неробить як подеко!!

Д1
До 17:12

Дурний і тупий ти! Фільмів менше позирай про Джеймса Бонда! А много сь чув би з цих ручок пістолетів убили або ранили людей в Закарпатті або в цілій Україні? Якщо в цю ручку запхати боєвий патрон тобі пальці розірве або очі вибє! Максимум чим може вистрілити та ручка то резинков, і то за слабого ударника в ній вона би лиш випала! Якщо б така ручка була ефективна їх би випускали вже давно і нестрілялися б на стрілах з автоматів і пістолетів! А мусора лиш собі показуху роблять на бідних людях і недоговорюють факти!

ДП
до Петра Реберка

Ти Петре много видиш через путь, лем малось не допозирав, бо Василя вели без наручників, просто до вияснення обставин.

ДП
До Правди

Мало ся забрехала правда, хотів би я видіти аби тобі з того пістолета вистрілити хоча б руку, то нарізний 9мм ствол!!!!! Ти вать у армії не служив або чиннишся дурним. Нащот із другим я согласний не такий уже Діма і поганий, да скуповував крадені вещі, продавав, но не тілько він є поганий як за нього пишуть.

П
Правда

Ключик хоть і був купи продай чоловік, но біду людям він незробив! Шкода його він при живому батькові та мамі можна сказати сиротою виріс! Много побачивши його казали шо він аферист, но люди хто його знав поближе знають що одного кого він міг "розвести" був він сам! А ця "зброя" яку в нього знайшли "СБУшники" могла вбити або ранити лиш муху! Люди хто з тим мав справу знають що толком з тим нічого незробиш, одно лиш назва-імітація "зброя"!

П
Павло

Ключик він іще у школі був мошеником

С
Софія

Но тать в селові хоть шо придумають собі люди

М
Мішо

Ай так Васьо було то лиш Ключика в наручниках вели Василь ззаду пішов спокіно

М
Марина

Турянчик із Ключиком сокласники і то просто переплутали Брали Ключика а того за компанію І василя через пару годин випустили вибачившись

ПР
Петро Реберко

А Турянчик Василя чого в наручниках вели ыз Ключиком Димом?

ВС
володими скиба

Не поблизу Чинадієва його ймили, а в самому центрі, в замку Сент-Мікловш! Шо там Ключик робив, не похоже на нього, там нічого украсти та перепродати. Дякуючи небайдужим жителям селища злочинця піймали на гарячому, при спробі продати вогнепальну зброю за 50 у.е.

ВС
володими скиба

Не лем запорізька поліція його розшукує, а ще й італійська за розбій та наркоторговлю. На фото видно 9мм. стволи, один із них нарізний. Но добігався Діма Ключик.

Читайте також