Правоохоронцям подарували новенькі автомобілі

11
0

Наприкінці минулого року начальник закарпатської міліції полковник Віктор Русин вручав керівникам міськрайвідділів та різних служб УМВС ключі від 12 новеньких авто: ВАЗів 7-ї моделі та пересувної криміналістичної лабораторії для НДЕКЦ на базі мікроавтобуса “Хюндай”. Тоді Віктор Павлович пообіцяв, що невдовзі надійдуть нові автомашини та комп’ютери. І слова свого дотримав.

У п’ятницю, 28 січня, біля адмінбудівлі УМВС України в Закарпатській області знову вручали ключі від машин та паспорти на комп’ютери. 18 автомобілів марок ВАЗ, ЗАЗ, УАЗ, ГАЗель та автобус ПАЗ отримали різні служби закарпатської міліції, а також спецпідрозділи “Беркут” та “Сокіл”. А ще--18 комплектів сучасної комп’ютерної техніки.

--Як ми і обіцяли, з МВС надійшов другий транш для поповнення автопарку закарпатської міліції,--сказав у своєму виступі полковник Віктор Русин.--Ці автомобілі працюватимуть в різних службах: як оперативних, так і технічних. Лише за останні два місяці надійшло з міністерства три десятки автомобілів, 50 комплектів оргтехніки:комп’ютери та принтери. Умови роботи закарпатських правоохоронців, матеріально-технічна база управління й надалі будуть покращуватися.

Зокрема, на черзі--переведення на автономне опалення адмінбудівлі УМВС на вул.Ракоці в Ужгороді, де працює 800 чоловік, а також встановлення у ній трьох сотень металопластикових вікон, що дасть суттєве енергозбереження. У цьому міліції сприяє голова Закарпатської облдержадміністрації Олександр Ледида.

Наостанок очільник закарпатської міліції запевнив, що правоохоронці краю своєю роботою оправдають покладені на них сподівання як міністерства внутрішніх справ, так і обласної влади.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також