Праворадикали зірвали акцію за права жінок в Ужгороді (ФОТО, ВІДЕО)

3
11

Сьогодні, на центральній площі Ужгорода праворадикальні організації зірвали акцію, присвячену гендерній рівності.

Ужгородки вийшли на Театральну площу, аби вимагати ратифікацію Стамбульської конвенції Ради Європи про запобігання насильству стосовно жінок.

Як розповідає на своїй сторінці у Фейсбук одна з учасниць акції Ярина Денисюк, коли дівчата розклали плакати, до них підійшли незнайомі хлопці і почали все нищити.

— Праворадикали в Ужгороді зірвали акцію на підтримку прав жінок та за ратифікацію Стамбульської конвенції. Покричали, вкрали плакати і втекли. Особливо відмітилася Карпатська Січ і особисто Тарас Деяк. Браво. От вам фото і відео цих героїв. П.С. Поліцію викликали наперед, так і не встигли доїхати, — написала Ярина Денисюк і додала світлини та відео.

Свою позицію і дії молодики аргументували прихильністю до традиційних родинних цінностей, а учасників акції звинуватили у пропагуванні гомосексуалізму.

Коментарі

Ф
фатьов

нич им не поняв... сисі жінчовки хотят жебы їх урівняли із чоловіками, айбо лем їх кінути пальцьом - нараз вспоминавуть же они ЖОНИ ай їх не мош кывати... тадь най ся опреділять што їм треба, кіть уже так много часу мавуть єрундов ся занимати... по самів суті епічеського протівостоянія кардинальных представнику партій інь і янь - "совокуплялася жаба з гадюков", а вадь "якой брело такой стріло"... надівуся же сесе кіно ся закончить свальбов! p.s...кіть ко не знав - кажут ош сі жінчовкы іщи недавно, рік вадь два, зберали для сих же фатьовів ци то цуря, ци пенязі на АТО ци щи куда... се бізуно добавлять ерошпішты у кіно...

М
мешканець

Я сьогодні прогодив повз і мені пощастило побачити цей цирк! По перше ніхто ні з ким не бився і навіть не штовхався. Хлопці забрали в них плакати і все. Мені стало цікаво, що це за організація проводить дивну акцію?! Я почитав про них і був сильно розчарований! Це дійсно збоченці яким, не місце у суспільстві. Я не хочу щоб моя дитина зростала у суспільстві де не буде ніяких моральних цінностей. Ви тільки уявіть на хвилинку що пара чоловіків або жінок усиновлюють дитину. Дитина зростаючи вже буде мати пошкоджену психіку. Щоб навколо хлопці з хлопцями гуляли за ручку цілувались та одружувались так само і дівчата я вважаю це шось огидне і протиприродне! І ще мене зацікавило проти якого вони насильства проти жінок? Наскільки я знаю що перед законом всі рівні що чоловіки, що жінки! І як що буде якесь насильство проти жінок воно обовязково покарається законом! І що дуже мене обурило ця організація виступає проти церкви! Це чергове пітвердження що це не адекватні люди!

Р
Руснак

Ей ніє державы.Єдно злодійськоє кодло,што жыє по законам зоны.У нормальнуй державі такуй шпані вмісті із вонячим деяком надавали бы по смолям,а кіть быся ерепенили,то впаяли бы строки і нико бы і не пискнув!!!

1
11

за права жінок чи за права ЛГБТ уточніть не можу поняти???? пише за права жінок вам кось права не дає???? кіть тя копкать твій чоловік дома по писку то твої проблеми мила когось убрала того і маєш не треба всіх чоловіків под одну дудку!!!!! я не кажу шо всі жони к....ви я кажу шо є різні не можна всіх под одну дудку більшість є порядочними !!!!!

Т
Тру-Правий

Ох вже ці радикали... Напасти на дівчат - гідний вчинок, що й казати. Допоки в нас такі право-радикали рулять, Медведчук та інше антиукраїнське падло жити спокійно. "Замок Дракули" у Жденієві ніхто не підпалить, бо за це атата може бути, а за порвані дівкам плакати - нічого.

А
абесвасер

До Крука....Лесбіянки лесбіянками але щось вони ні на кого не нападають але незнаю що там робить нацик Деяк ,яке право має нападати на людей?

1
123

Уроди кончені,це вам не при тирані януковичі,ці фашисти будуть стріляти незадумуючист

Г
гость

По мордам видно что неполноценные как и Деяк

СК
Степан Крук

Щось не чув жодної судової справи, де б лейсбіянка відстоювала свої права. Значить їх права ніхто не порушує. До чого тоді ці "акції"?

ЗЛ
за ляшка

бидлота праворадикали ! кому жінки мішають? навірно хлопці нетрадиційної орієнтації

1
111

Що скажеш! Дебіли і у Африці дебіли!!!

Читайте також