Правила та особливості надійного перевезення меблів

15
0

Різні види меблів з дерева, МДФ, металу та інших більш крихких матеріалів неодмінно потребують упаковки та дбайливого транспортування. І не важливо, чи це транспортування зі складу в точку продажу, з магазину додому/в офіс, з дому/офісу в інше приміщення.

Нові меблі за замовчуванням вже йдуть у професійній упаковці, їх вантажать і доставляють досвідчені працівники виробника. А ось меблям, які вже були у використанні, варто приділити особливу увагу.

Перевезти меблі – не таке просте завдання, як може здатися на перший погляд. Адже меблі мають досить високу вартість, а значить, довіряти їх транспортування "першому зустрічному" - аж ніяк не найкраща ідея.

Упаковка меблів перед переїздом

Практично будь-які меблі, і навіть металеві, потребують ретельної професійної упаковки. Адже саме від упаковки залежить ступінь збереження цілісності та зовнішнього вигляду виробів. Тому рекомендуємо заздалегідь подбати про закупівлю всіх пакувальних матеріалів.

Для упаковки меблів використовують такі види матеріалів:

  • Повітряно-бульбашкову плівку;
  • Поролон;
  • Пінопласт;
  • Стрейч-плівку.

Поверх добре упаковані частини або елементи крихких меблів можна додатково захистити обрешіткою. Також хочемо відзначити, що використання тканини неприпустимо при упаковці лакованих або скляних виробів, адже вона може подряпати покриття.

Упаковка меблів - досить трудо- та часозатратний захід. Особливо якщо йдеться про велику кількість меблів, які додатково потрібно розібрати. Тому найкращим рішенням буде довіритись у цьому питанні професіоналам, які зможуть розібрати, запакувати та перевезти меблі.

Як дбайливо та вигідно перевезти меблі по Києву

Служба вантажних перевезень Зубр-Таксі надає повний комплекс послуг з перевезення меблів та інших видів вантажів по Києву та Київській області. Фахівці Зубр-Таксі розберуть, запакують, винесуть, завантажать/вивантажать, перевезуть, зберуть і навіть розставлять усі меблі за вказаними місцями на новому об'єкті.

Але найголовніше – всі послуги компанії мають абсолютно оптимальну вартість. А великий автопарк вантажних автомобілів дозволить перевезти великий обсяг меблів.

Замовити перевезення меблів у службі Зубр-Таксі можна за телефоном +38 (093) 407-05-05, на сайті або в мессенджерах.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також