Правильний догляд за шкірою влітку

9
0

Щоденний догляд за шкірою дуже важливий, оскільки він допомагає надовго зберегти здоровий і молодий вигляд. Дуже важливо приділяти багато уваги доглядовим процедурам саме влітку.

Сонячна погода, сухе повітря, солона вода не корисні для шкіри. Тому косметика по догляду за обличчям допоможе підтримувати її здоровою та захищатиме від небажаних УФ-випромінювань.

Правильний захист

Засмага влітку бажана багатьма, але сонячне світло може бути дуже шкідливим. На жаль, до 80% змін, пов'язаних зі старінням шкіри та раковими процесами, відбувається під впливом сонця. Тому щоранку використовуйте мінеральний сонцезахисний крем, який характеризується широким спектром захисту від випромінювань. Він захистить від запалення, розвитку пігментованих родимок, допоможе зберегти молодість шкіри.

Основою догляду влітку є забезпечення належного зволоження. Пекуче сонячне світло та сухе повітря можуть зробити дерму дуже сухою. Зверніть увагу на перевірену косметику на основі зволожувальних речовин і компонентів, що утримують воду в епідермісі, як-от:

  • гіалуронова кислота;
  • еластин;
  • колаген;
  • сквалан;
  • фосфоліпіди.

Такі елементи допомагають зволожити шкіру, що покращує її еластичність. Постійне використання такої косметики також може допомогти в боротьбі зі зморшками.

Догляд за шкірою

Не забувайте про правильний догляд. Під час літніх подорожей, навіть коротких, люди часто забувають про очищення обличчя чи використання відповідних косметичних засобів, що безпосередньо впливає на стан дерми. Підібрати якісні та дієві засоби для догляду можна в інтернет-магазині FABO, де представлений великий вибір.

Правильне відлущування епідермісу — одна з найважливіших процедур, яку можна і потрібно проводити в домашніх умовах. Пам’ятайте, що навіть найкраща сироватка чи крем не впорається зі своєю роботою, якщо шкіра заблокована мертвими клітинами. Користуючись пілінговими засобами, не забувайте про щоденний фотозахист — використовуйте відповідні креми з УФ-фільтром.

Дотримання цих простих порад гарантує правильний догляд за обличчям під час сильного сонячного світла. Завдяки цьому ваша шкіра збереже свій стан і здоров'я попри несприятливі погодні умови.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також