Правий сектор бере під охорону адміністративні кордони Закарпаття

12
18

Про це повідомив Мукачево.net керівник організації в області Олександр Сачко.

Вже у ці хвилини почали встановлювати спільні патрулі Правого Сектору та правоохоронців на основних "воротах" краю.

Головна ціль - забезпечити мир та спокій у області, попередити безчинства та мародерство.

Мукачево.net

Коментарі

Р
роман

правий сектор молодцы

С
Свободний

Ліпше опечатайте кабінети седьмих отделів в Ужгороді та Мукачеві, де правили пси Варцаби -- Бобик і Клим, які охороняли бандітів влади та робили прослушку і наружноє наблюденіє в останні роки лим за опозиційов і громадським активом, а зараз все палять і переписують. Треба встигнути хлопці.

Ш
Шахта

Фантазируешь извращенец?!

M
McMurphy

ліпше ти іди і подмийся, тобі отвічати за твого президента!

ШП
Шахта персоне

Ты о чем бредиш, убогий? У тебя ход мысли збивается, перестань курить всякую дрянь:)

П
Персона

Шахта оригинал - тут здається, Ваш нік про все сам каже)

ШО
Шахта оригинал

Ну что домайданились, уроды!!! Идите подмывайте своих жен и девок, что б доблестно встретили и сугрели вуек из сектора!!!

Я
Янукович

правий сектор не випускайте скотів які накрали бабла їм треба на зону із арештом всього майна, а ці суки шо тут пишуть за мою підтримку най уйо.... зі мною на нари. Закарпатці норм. люди якби не тупі суча... які підтримують мене..

Ш
Шахта

Москаль - дурак ты дурной !

П
Персона

Не пишіть дурниць хлопці. Краще б ознайомились краще з ситуацією, перед тим як нити і жалітись на а нархію.

П
Персона

Не пишіть дурниць хлопці. Краще б ознайомились краще з ситуацією, перед тим як нити і жалітись на анархію.

М
Москаль

Ждите хлопцев из "Правого сектора" в городах и сёлах Закарпатья! Они вам объяснят, как правильно жить и на каком языке нужно разговаривать. За русский, русинский, венгерский, словацкий будут бить в морду - и это в лучшем случае! Этого вы хотели? Получайте!

M
Maars

Вже давно повтікали і гроші ще кілька днів тому останні позабирали. Що робить ПС на кордоні і на підставі яких законів вони мають бодай якесь право зупиняти/перевірти людей? Це вже анархія і залякування людей

ОБ
Олег, Берегово

Підтверджую слова "Читача" - дійсно, останніми днями чимало народу залишають Україну через закарпатські пости, зокрема, "Лужанку" (с. Астей Берегівського району) проїхало багато крутих машин з київськими номерами.

7
777

СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА !

Ч
читач

Відразу і негайно.Багато цієї ригівської сволоти не лише через Бориспіль втікає, інші на своїх танкерах ланкрузерах черех наші кордони, як щурі втікають, прихопивши награбоване на золотих картках.Пильнуйте наші гроші, вкрадені вивозять.Кожну підозрілу машину перевіряти і назад додому-Велкам ту Юкрейн!

Д
Доигрались

Кто толком может пояснить кто такие "патрулі Правого Сектору", на каком основании они "почали встановлювати спільні патрулі" людю Вы совсем ЕБАНУЛИСЬ !!!!

Я
я

АНАРХІІІІЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ

Читайте також