"Правий сектор" Закарпаття разом з ДАІ провели дорожній рейд (ФОТО)

30
17

Основною ціллю заходів було виявлення перевізників, які займаються діяльністю з пасажироперевезення без відповідних ліцензій та дозволів.

Зазвичай «нелегальні» перевізники не обмежуються лише одним цим порушенням. Так, сьогодні були виявлені як незаконно переобладнані мікроавтобуси, так і такі, які перевозили пасажирів у цілковитій темряві, у відділенні для перевезення багажу. Аби більше заробити, такі перевізники встановлюють більшу кількість сидінь, ніж передбачено комплектацією автомобіля, та саджають на два сидіння по три людини.

Оскільки сьогодні спільно з інспекторами Державтоінспекції у рейді були представники громадських організацій, водії-порушники навіть і не намагалися сперечатися з правоохоронцями чи розповідати про свої «високі» зв’язки, які можуть захистити, а відразу визнавали неправомірність своїх дій.

Зі слів начальника сектору УДАІ УМВС Василя Філіпа, саме присутність громадськості так впливає на водіїв. Якщо громадські організації і надалі будуть брати активну участь у таких рейдах, порядок із «нелегальними» перевізниками  вдасться навести у мінімальні строки. Аби в нашій державі стало дійсно добре жити всім верствам населення, всі без винятку повинні поважати закон.  

Представник Правого сектору пан Михайло розповів, що разом з інспекторами ДАІ вони спільно наглядають за безпекою дорожнього руху вже декілька тижнів, ситуації бували різні, але вони завжди намагаються не допустити до конфлікту. Скажімо, сьогодні пасажири однієї з маршруток були дуже незадоволені фактом переривання їх подорожі, і це зрозуміло. Але до справи залучили легального перевізника, який взяв на себе доставку людей до місця призначення.

УДАІ УМВС України в Закарпатській області

Коментарі

М
Міліцішта

У Філіпа та багатьох інших наших гаїшників є свої автобуси, більшість з яких не відповідає нормам і тому сто відсотків ловлять своїх конкурентів і це ПС точно розуміє, бо не такі там уже дебіли, але все рішають як і до революції - ГРОШІ. Но хіба для міліції і ПС не має більш актуальних проблем, то люди ВАМ пишуть: екзамен в МРЕО продовжує коштувати 200 доларів, закордонний паспорт роблять за 600 гривень, власність в державному реєстрі без хабаря не зареєструєш і так далі. Може туди краще навідатись, а не тут показухою займатись та жебраків трясти, щоб менти мали бізнес.

Р
Рома

Правий сектор прибив мусорів і тепер хабарі подвоюються

Р
РУССКИЙ

СЛЫШЬ ТЫ, НЕДОБИТОК ФАШИСТСКИЙ! МОЙ ДЕД-ХАРЬКОВЧАНИН ЕЩЁ В 39-М ГОДУ ДАВИЛ ТВОИХ ИДЕЙНЫХ ПРЕДШЕСТВЕННИКОВ! ЗА ТЕЛЕФОНЫ - СПАСИБО! ПРИГОДЯТСЯ! А ПОКА ДУЙ К СВОИХ ХОЗЯЕВАМ ЗА ПЕРЕВАЛЫ! ПОТОМ ЕЗЖАЙ В КИЕВ И ВСТАНЬ В ОЧЕРЕДЬ ЗА ПЕЧЕНЬКАМИ К АМЕРИКАНСКОЙ ШВАБРЕ ВИКТОРИИ НУЛАНД.

С
Січовик

Закарпатський Правий Сектор є під протекторатом Спортивно-патріотичного руху ''Карпатська Січ''. Всі члени Правого Сектору в нашій області є місцевими жителями! Якщо є якісь сумніви на рахунок нашої роботи, або є якісь інші питання то звертайтесь за номерами: - 093 82 64 621 - 099 01 66 034 - 067 91 23 926 Не потрібно обговорювати революційні сили сидячі вдома на дивані, як не як ми ж прості хлопці які неможуть за один день змінити всю систему без допомоги таких як ВИ! Отож замість пустих слів краще приєднуйтесь до бійців Правого Сектору чи Самооборони! Хай живе національна революція! Слава Нації!

П
пасажир

Бо у начальника сектора ДАІ Василя Філіпа своїх приватних автобусів багато, вот і лізе з кожі, щоб убрати конкурентів. А якщо є нормальний автобус, та шоферу ліцензію не дадуть, бо це ж черговий конкурент. А чи дивиться Філіп в яких свинячих автобусах перевозять пасажирів? Чи сам би в такому їздив? Хай ПС у Філіпа запитає, як то можна бути начальником сектора ДАІ і одночасно мати десять автобусів, на яких перевозити пасажирів? Іди на хер з ДАІ, тоді і побачиш скільки твоїх автобусів буде на рейсах.

Р
РУССКИЙ

ВОТ ОНИ - НАСТОЯЩИЕ ОККУПАНТЫ! МИЛИЦИЯ ВМЕСТЕ С БАНДИТАМИ ПРОВЕРЯЕТ ДОКУМЕНТЫ! СКОРО НАЧНУТ ТРЕБОВАТЬ ИСПОЛНЯТЬ "ЩЕ НЕ ВМЕРЛА" И ОРАТЬ "СЛАВА УКРАИНЕ!" КРЫМЧАНЕ НЕ ЗАХОТЕЛИ ТАКИХ ВОТ "ДРУЖИННИКОВ" И ОБРАТИЛИСЬ ЗА ПОМОЩЬЮ К РОССИИ. ХАРЬКОВ, ЛУГАНСК, ДОНЕЦК ТОЖЕ ОБРАЩАЮТСЯ. ЧТО ЖЕ РОССИИ - БРОСАТЬ ИХ?

ДЯ
До Ясочки

лютого

ДЯ
До Ясочки

пс народилося в Закарпатті за 3 дні після 20 січня.То є викидиш.

Т
Тячівець

Приїдьте у пятницю у Тячів, будете сильно здивовані перевізниками, водіями.... І ні одного міліціонера. Колапс повний.

М
Мукачівець

А вони задумувались, чому люди їздять в основному з нелегальними перевізниками? Тому що з ними скорше можна дібратись до ужгороду, ніж на розсипаючомуся автобусі і з кращим комфортом.

I
ISTVAN

ROMA ,v demokratyii lyudi okrim prav ,majuty ische i obovjazki-

Й
йончі

Подевіться який автовокзал в Ужгороді як туалет смердючий аж ганьба заходити туди там міг би правий сектор взяти за жопу керівників які качають тільки гроші і нічого не вкладають

Р
Рома

Я би навіть не зупиняв, якби мене це бидло пробувало зупиняти. Що це за х**ня? Мало того що ДАЇ взточники ще ті, так ще тепер і бригада гопників з ними стоїть. Що се? Демократія? Люди ох**їли окончатільно!

РО
Роззуй Очі

От чи не дебіли? То не перевізників треба ловити, а систему міняти. Ви не замислювалися чому перевізники працюють нелегально? Може не тому що вони всі такі злі, податків платити не хочуть. А може тому що цю галузь монополізував криміналітет від влади і щоб попасти туди перевізникам треба платити велику данину. А данина ця включається в ціну квитка. Ви згодні їздити втридорога наповнюючи кишені криміналу? Нелегальні перевізники зараз чи не єдиний конкурентний важіль який хоч якось стримує так званих "легальних" перевізників у стрімкому зростанні вартості перевезень.

Я
Ясочка

Я так і думала:((( коли ж ти , мила, срібна земле вже прокинешся?!!!

ДЯ
до Ясочка

Львівська, Франківська області. Вони не місцеві, тимчасові гості.

Я
Ясочка

А де вони патрулюють?! Я б під'їхала, спитала у представника П.С чи він закарпатець?!!! Бо я і досих пір не можу повірити що наш край породив таку мерзенність:(

Читайте також