Представляемо надійного дистриб'ютора фармацевтичної продукції

26
0

Vorwarts Pharma - прогресивна фармакологічна компанія, що встигла стати лідером ринку з дієтичних добавок. Одним із напрямків її роботи є дистриб'юція продукції від провідних виробників світового ринку, які гарантують якість продукції відповідно до вимог GMP виробництва.

В умовах сьогодення лише уважні та прогресивні фармдистриб'ютори здатні витримати жорстку конкуренцію на ринку, який постійно слідує новим тенденціям, таким як сезонні коливання попиту на продукт, зміни у законодавстві, особливості роботи під час пандемій та інфляційних процесів. Важливо постійно контролювати та регулювати логістичні витрати задля урівняння ідеального співвідношення ціни та якості продукту. Також дуже багато залежить від точної професійної роботи працівників фармацевтичного складу та використання інноваційних систем для автоматизації складських процесів.

Vorwarts Pharma дуже відповідально підходить до цього питання, адже кожен лікарський засіб або БаД слід зберігати в суворо контрольованих умовах при певній температурі та відносній вологості, оскільки ці фактори не повинні негативно впливати на препарати чи добавки. Від цього може залежати здоров’я і, навіть життя пацієнтів, що їх приймають. Саме тому склади компанії оснащені всім необхідним та відповідають міжнародним вимогам GDP та GMP. Детальна інформація на сайті компанії - https://vorwartspharma.com/.

Основні етапи дистрибуції - Одним з найперших і найважливіших етапів є розробка стратегій і організація збуту продукції партнерів Vorwarts Pharma на фармацевтичних ринках (як зовнішніх так і внутрішніх). - Потім компанія забезпечує грамотну організацію логістичних процесів, що забезпечують найбільшу швидкість збуту продукції зі збереженням якості. - Результатом стає розподіл продукції компаній-партнерів серед учасників фармацевтичного ринку та високі показники збуту.

Партнери Vorwarts Pharma Vorwarts Pharma на постійній основі співпрацює з сертифікованими світовими брендами, основними цінностями яких є якість, безпека та ефективність їхньої продукції. Серед них такі відомі компанії як: Pharmatis (Франція), CHEMOС (Словенія), Labialfarma (Португалія), Alpiflor (Італія), Polipharma (Турція), Pharmalinea (Південна Корея), Біолік (Україна), DongKook (Греція), Vocate (Португалія). Серед партнерів-дистриб'юторів Vorwarts Pharma на ринку України можна знайти такі гучні бренди як Оптима-Фарм, БадМ, Вента, Лекхім, тощо. Крім того, Vorwarts Pharma завжди є в ногу з часом, тому співпрацює також з гігантами збуту в інтернеті, такими як Rozetka, TabletkiUA та FoodSUP.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також