Прем'єр-ліга: "Минай" поступився київському "Динамо"

5
2

Підопічні Василя Кобіна нав'язати супернику боротьбу, але на більше не спромоглися.

У анонсі матчу йшлося про те, що "Динамо" може нарешті зі старту випробувати новачків на офіційному рівні. Адже ім'я та статус суперника дозволяють. Прогнозувався Кулач, але вийшов Рамірес. Також слід відзначити дебютну появу у заявці Дениса Антюха. А от Кулача не було навіть серед резервістів.

У "Миная" теж було кілька дебютів – уперше у футболці цієї команди ми побачили Едварда Кобака, Олега Синьогуба, вперше у заявці з'явився Герман Пеньков. Але яким би не був склад закарпатців, вони мусили танцювати від суперника.

Вона розпочала не надто швидко, тож "Минай" не одразу розклеївся. Десь навіть промайнула думка, що порядком закарпатці здатні приборкати клас киян. Але це була ілюзія. Інтрига трималася доти, допоки господарі не увімкнули швидкості.

Перша ластівка полетіла, коли класною комбінацією (Буяльський – Караваєв) на ударну позицію вивели Раміреса. Для венесуельця досвідчені партнери зробили усе, але форвард схибив. Потім ще захлинувся випад за участю Караваєва. Але рано чи пізно через пробоїни у захисті "Минаю" мусила хлинути вода. Потоп розпочався на 19-й хвилині, коли Миколенко зі своєї половини поля закинув м'яча у зону лівого нападника, Рамірес в один дотик спрямував снаряд на Буяльського, а Віталій елегантно перекинув воротаря дальнім ударом – все дуже просто.

Ось після цього "Минай" точно розклеївся. Але "Динамо" не поспішало закривати гру, демонструючи високий відсоток не реалізації моментів. Тимчик і Караваєв вибачили суперникові, а "Минай" навіть огризнувся ударом Кобака. Натяк на те, аби переломити гру? Ні, ні й ще раз ні. "Динамо" забило "в роздягальню" зусиллями того ж Раміреса. Цього разу венесуелець не підвів партнерів, які пішли далі й вивели його не просто сам на сам з воротарем, а сам на сам з порожніми воротами (Бущан – Буяльський – Караваєв).

Так минув перший тайм, а на другий Василь Кобін спробував вивести команду без тягаря двох пропущених. Принаймні, азарт тренера закликав закарпатців боротися і вони боролися. Був удар Хахльова. Була яка-не-яка спроба Кобака. Але "Динамо" завжди було на крок попереду. Циганков смачно приклався до м'яча, однак трохи не влучив, Караваєв трохи зволікав з ухваленням рішення після прострілу Буяльського (хоча удар все ж був), Циганков перемудрив у черговій очевидній ситуації. "Динамо" не лізло геть зі штанів, але й не збавляло обертів. Тримало той темп, який був комфортним для команди.

Наприкінці зустрічі "Динамо" подовгу розігрувало м'яч, а "Минай" не був ефективним у грі на відбирання. Створив один момент після стандарту (удар Горіна таїв небезпеку), однак цього мало, - за матеріалами ЮА-Футбол.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

Л
Лобдош

А я в вас вірив, ееее килоші

П
Піпо

Дякую за вчорашню новину…))))

Читайте також