Прем’єр-міністр Чехії Бабіш має закарпатське коріння

51
14

Андрій Бабіш народився у Братіславі, але його рідня походить із Рахівщини.

Теперішній Прем’єр-міністр Чехії Андрій Бабіш доволі успішна людина.Якщо говорити не тільки про політичне життя, то це друга за статком людина Чехії. Він є доларовим мільярдером та власник транснаціонального холдингу Agrofert та медіамагнат.

Народився Андрій Бабіш у Братіславі в 1954 році. Батько Штефан Бабіш працював торговим консультантом в ООН, а от на матері чиновника нам треба буде зупинитися. Мама Прем’єр-міністра Адріана Шнайбнерова народилася в 1927 року в селищі Ясіня. Тоді це була територія Чехословаччини, а тепер Закарпатська область в Україні.

Там мати Бабіша жила до кінця Другої світової війни і навіть застала часи Підкарпатської Русі. Після 1944-року сім’я майбутнього політика мусила переїхати до Угорщини, а далі вони переїхали до Словаччини у рамках репатріації.

Якщо дивитися по біографічним даним, то мама Андрія Бабіша вважалася карпатської німкою, але це не відміняє того факту, що нинішній Прем’єр-міністр Чехії має корні із Закарпаття.

Нагадаємо, що делегація Сенату Чеської республіки навідалася до Мукачева.

Коментарі

ІБ
Іван Берец

Першим про це написав я на своїй сторінці у Фейсбуку. Посилання на мене Ви не зробили. Чому? І друге - переписуєте, так не робіть помилок. Жінка Бабіша з родиною після війни ВИЇХАЛИ в Угорщину, а згодом як репартіяти поїхали до Словаччини.

Ц
Центровський

Якою наукою?))) За всю історію ще не було ЖОДНОГО реального доказу того, шо Бога не існує. Чи ти слова Гагаріна "я летал но Бога там не видел" рахуєш за важливий доказ? Або то шо ти лічно сам його не відів? Чувак, не сміши)

МД
майдаунови дурачку

Но ти і долбо@об, однако.

Д1
до 19:03

Бо це доведено наукою. А мракобіси собі придумали уявного друга :)

Ц
Центровський

Нижньму, ти уткіть знаєш існує чи нє?

Д1
до 18:26

"Дав би Бог обисьте нигда перевал не перейшли! " - нічого бог не дасть, бо його не існує :)

Ц
Центровський

Майдауну ахах яков "цивілізованов Еуропов" болись те гукани вушливі?)) Всю сь те область засрали мусором, даже дороги не можете нормальні постройити, се вам тоже хохли-шароварники мішавуть? Русини цивілізовані, я хоть і сам русин, но ти таку ахінею настрочив шо просто смішно, цивілізованих русинів не більше 10%, большинство то бидло зачуханоє, не зря їх чехи не хотіли в свій состав брати ще в 1919-му році, лем Антанта їх заставила...

М
Майдаун

То ти марго лепава,17:12,без роду без племені,лугова собачка. Ти неандертальцю ще бігав зайцю ймав,прикривавучи омах кузячув шкурув,а ми автохтони русини вже були цивілізованув Європув! Вы такі тупі,што омах на лысину натягнули,козаки-алкаші,цуроші вушливі! Дав би Бог обисьте нигда перевал не перейшли!

Д2
до 27.06.2019 15:33

ти звичайна циганота, як і твої прапрадіди, які приперлися сюди з Азії.

Ш
Швабу

Я не є фольксдойче, я корінний Пудкарпатський русин із пра- прадідів. Чехословакія то була наша спільна цивілізована Європейська держава, куди ти туди попасти не можеш, а із-за таких як ти ми не можемо туди повернутися. Але ти того не можеш зрозуміти із-за прозомбованих націоналістичними ідеологами мозгів, а вать ти много заплатили, обисся вроді не розумів. Їдь на Донбас далі місцевий народ мародерити і убивати, тільки за те що не хоче вас хлопчики сприйняти.

Ц
Центровський

"долларовий мільярдер" а шо, є ще тугриковий мільярдер? Ясен пень кіть міллірдер, то євро- або долларовий, нашо се підкресльовати?

Ш
шваб

М1стный, якоє у тя із ним спільноє коріння? Ти што - фольксдойче?

МП
місний пока

місний типопав у10 ку

М
М1стный

Вако коментувати хто звідки походить, а може не він а ми Закарпатці маємо спільне з ним коріння. Адже до анексії Сталіним Закарпаття ми жили в одній державі. То тільки тепер ми разом з цим шароворним збродом.

Читайте також