Прем’єр-міністр Гончарук закликає відсторони головного лісника Закарпаття від роботи

9
25

Йдеться про керівника Закарпатського обласного управління лісового господарства Валерія Мургу.

Причиною такої заяви від Олексія Гончарука стала тотальна вирубка лісів Закарпаття, яка і стала ТОП проблемою регіону за останні роки. Головне, що колосально великі об’єми вирубки лісів відбуваються офіційно і відповідають нормам рубки.

“По вас дуже погана інформація, і ЗМІ, і багато депутатських звернень було до мене особисто по вас. Тому я попросив вас відсторонити від виконання обов'язків до закінчення проведення аудиту. А за підсумками, якщо будуть підстави, то звільнити у першу чергу", - заявив Гончарук.

Також Гончарук повідомив, що вже скоро повноцінно запрацює централізований облік деревини і походження кожного дерева буде фіксуватися.

Коментарі

П
просто

Якщо "колосально великі об’єми вирубки лісів відбуваються офіційно і відповідають нормам рубки" то може не того дядю отстранили? Майже кось ті норми затверджує? Може треба нормологів київських потрясти? Може закони треба правити, щоб "колосально великі об’єми" не були нормою? Просто Гончаруку на замітку.

А
Альгердас

добавлю. Если вы думаете, что можно перегнать фуру с лесом и продать её в центре Берлина ( Вена, Мадрид, Париж.... далее по списку) - сомнительное мероприятие! Прямой путь в тюрягу! А вот когда у вас есть долгосрочные договора с солидными фирмами! Кому - бук, кому - ель, кому - сосна, кому - тис. То всё в ажуре! Смекаете! Киевские дядьки давно порешали - кому и что продовать! И подписали все контракты! Всё остальное - чепуха! И таможню нагнут и лесничества, и сельсоветы - да вообще всех! Ибо - на кону - бабки!

0
008

При сесер мине єбали в дупло ,а тепер бардак бо мине ніхто не хоче трахати.

А
ахтунг

в коментарях затесалася якась марга з лісгоспу.

А
Альгердас

Да чё вы фигню гоните! Пришла новая команда. Можно было бы и старого лесника оставить - плясал бы как миленький. Но мабуть якись конфликт интересов! Да и родню пристраивать надо! А рубать лес будут до полного изнечтожения. Можете не сомневаться. Почитайте инфу по лесосекам херсонщины, николаевщины .... Всё повырубовано! Итог - пошло опустывование земель. Грустно всё это.

Т
Троцкій

При СРСР такого бардака не було. Був ще гірший, Чорнобиль, Тоцкий полігон і все інше.

Ф
Федя

Не лем Мургу і всіх деректоровів ліс госпів поміняти оби не жировали

0
008

При СРСР такого бардака не було.

Ч
Читанка

Як влада безсила, то чого нічого не роблять ворожки, маги, мольфари. Лікарі не можуть вилікувати рак, конаєте від недугу і гроші збираєте, то кажіть їм усім, що то плата за зло батьків, дідів, бабусь і тп. По 7 коліно, так книжка розумна пише.

В
ванга

чувствую ош сись чоловік не сяде в тюрму.

С
Серий

З лісом - бардак

Ш
Шоні

Давно пора зняти!

С
Словак

Зняти з посати ,давним давно треба боло!

0
008

При СРСР такого бардака не було.

1
10

Як все ж таки майдауни погіршили ситуацію в державі.

Т
Троцкій

"Я рахую що краще всеж розстріляти". В кожному районі треба свій Аушвіц або Освенцім. Крематорії запустити 24/7, без зупинок. Розстрільні команди в три зміни. По вулицях нехай їздять будки із живодерами з мотузками і ломами. Кого спіймали - забили, зв'язали і в крематорій. Ввести закон - написав на сусіда донос, по доносу сусіда розстріляли - отримуєш його житло і майно. Сидиш потім, чекаєш поки на тебе хтось донос напише. А першими під розстріл треба повести тих, хто до них закликає.

1
10

Як все ж таки майдауни погіршили ситуацію в державі.

Ш
Шоумен

у пана мурги майже добрі зуби, бо харю файну наів. я думаю, спочатку розстріляти, а уже потому робити аудит. все одно буде за що розстріляти. впевнений

С
студений

коли закрють пилораму хащокрада-активіста порохобота Буришина?

Д(
До ( до справедливий)

Я рахую що краще всеж розстріляти, по перше, більше його в цьому бізнесі не буде, по друге якщо він не винуватий, то, на кой хрен такий газда який не знає хто шо в області робить!

ШБ
Шойнов Богдан Голова Береговського ДЛГ

Іштван Шмірглійович Петрушко Ви неправі ви звонить Бондаренкові щто то пусть Решає я вам дал денги чтоб ви стали Головой РДА а ви говорили що можу спокійно в Лісгоспі то рубати що я захочу ! Якщо авдит я і Вас роздаю !

ПІ
Петрушка Іштван Берегівський РДА

Трошки Заволновалса несправідливостю Преміера! Оно Говорило Шойнову фійом Шойнов Богдан ми вместе крали дерево і нас зафіксують в Берегово а щас може бить что попадем и ми что сплошно Рубка ізделали Оно в Береговськой ДЛГ пример в Вариево ой Боже Бодя щас і нас Потрощат яйца!

1
123

спаведливо розстріляти а потім доводити у суді

ДС
до Справедливий

А як справедливо? Розстріляти, а потім розбиратись? Відсторонити, провести аудит, завести справу, дійти до суду, довести в суді, прийняти рішення по покаранню. Як по Вашому справедливо?

С
Справедливий

Відсторонити ? Деградований прем'єр , а його статки залишити йому чи що ?

Читайте також