Прем’єра-«камікадзе» потрібно негайно відправляти у відставку - Балога

5
13

Політик наголошує, що кредит довіри до влади в Україні практично вичерпано.

- Якщо хтось думає, що економічні проблеми в Україні проходять повз увагу західних політиків, або вони закривають на них очі через війну, він глибоко помиляється. Скажу більше – кредит довіри до влади в Україні практично вичерпано. Підтвердження тому – скептичні заяви наших польських друзів, які уже лякають Європу тисячами мігрантів через крах економіки, - зауважив народний депутат. - Але, це не просто страшилки. Це створення підгрунтя для розмов про те, що краще віддати Україну Путіну, ніж лікувати пацієнта, який прийняв рішення вмирати. Думаю, транш МВФ може стати останньою допомогою від Заходу, якщо і далі процвітатиме корупція, а реформи будуть проходити лише в телевізорі. І ні про який третій шанс для прем’єра-«камікадзе» і мови бути не повинно. Його потрібно негайно відправляти у відставку, бо час уже йде не на місяці, а на дні і тижні.

Коментарі

Я
я

красно говорить.... айбо тут треба шось робити, у нас півсела так красно говорять но і шо?

С
см

Балога нормальний мужик просто набрав там у ЄЦ пару бездарів таких шо нич із себе у обществі не представлявуть лем ганьблять го.Вікторе Івановичу тих заступників шось те повганяли із мерії не кладіть більше нікуди рейтинг ваш зразу виросте. Дякуєме за 128 бригаду многось те пацанів спасли иак тримати.

N
NU-NU

Балога, як завжди, нарвався!

LA
law and order * *

Цікаво, це п.Балога виступив у парламенті чи написав у фейсбуці ? П.Балога як народний депутат міг би виступити у Верховній Раді і почати збирати підписи щодо відставки п.Яценюка. До речі, якщо хто небудь забув, п.Балога вже був на керівних посадах в різних міністерствах у різних урядах. Чи запам'ятався він Вам якимись радикальними і позитивними діями ? Очолювані ним міністерства запрацювали на 100 відсотків на користь держави ? Мабуть, питання риторичні...

Б
Бачі

І ще раз повторю, якщо царьки на місцях "женуть" на уряд - значить все він робить правильно!!!

Й
йоушко

мукачево нет! до сьогодні я не вірив що ви співаєте під дудку Балоги, але помилився!Коментари проти Балог просто викидуєте,а жаль!

7
7

не треба піаритись Чому ми маємо платити за газ 7200 грн коли Україна має свій власний Віддайте його населенню а ні то будемо копкати вас усіх у гузицю. Бо не один не робить там добре для простого народу. не платіть за газ взагалі!!!!!! Поки не змінять ціну. хай попробують відключати вила дома в мене є!!!

П
прокурор

Підтримую на всі 100%. Але, щоб народ повірив у зміни на хоча б щось краще в майбутньому - Яценюка АРЕШТУВАТИ прямо у залі ВР. За півтора роки він і його "банда" скоїли стільки злочинів, що набереться на пожиттєве всій його "братії".

П
пенсіонер

ДО влади прийшли цинічні жиди на крові православних християн,які знищили і дальше вбивають православних!А ця тварь заєць "куля в лоб" робить реформи на простих жебраках,пенсіонерах, а сам дранить кредити і списує їх на війну!

Я
яя

хліб уже нись по 15 грн, а що буде коли газ через пару тижнів стане по 7200 грн. Абсурд, у нас в державі видобувається чи не 100 відсотків газу достатнього для потреб населення по ціні біля 800 грн. Де він дівається? Ко опять на людських бідах стає мільйонером? Чому за це всі мовчать, в тому числі і Балога.

ТТ
То точно

Таке відчуття, що влада не так хоче свою економіку спасти, як згнобити сусідню, лем толку з того...

Я
я

Вікторе Івановичу, Ви праві на всі 100%. Окрім того, Ви б могли очолити кабмін, чого вам і бажаю!

Н
Неймар

Балога правду каже!!!Яйценюха крім того, що гнати в шию ще й копнути тркба в жопу і плюнути йому в лице!крім того Балоги та Петьовка не проголрсували за поправку в бюджет!на вілміну від Лунтіка, Пацканя та Горвата!які проголосували за антинародний бюджет!

Читайте також