Пресконференція Нормандської четвірки: про що домовилися Зеленський та Путін (ПРЯМИЙ ЕФІР)

8
16

Пресконфенеція "нормандської четвірки" відбувається саме в ці хвилини.

Після чотирьохсторонніх переговорів у Нормандському форматі та низки двосторонніх зустрічей лідери України, Росії, Франції та Німеччини вийшли до преси.

Зазначимо, що переговори лідерів країн «Нормандської четвірки» переривали заради двосторонньої зустрічі Володимира Зеленського та Володимира Путіна.

За попередньою інформацією Володимир Зеленський і Володимир Путін говорили про вибори на Донбасі і відновлення українського контролю над кордоном, але якихось домовленостей не досягли.

Українська правда зазначає, що Путін наполягав на тому, що на непідконтрольних територіях мусять спершу пройти вибори, а уже потім Україна отримає можливість контролювати кордон.

Володимир Зеленський не погодився з такою пропозицією.

Водночас сторони погодили обмін утримуваними особами до кінця року.

Після зустрічі Зеленського та Путіна, російський президент заявив, що задоволений її результатами.

У свою чергу міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, який входить до складу української делегації на переговорах в "нормандському форматі" в Парижі, позитивно оцінює їх хід.

Також зазначається, що Україна та Росія не досягли домовленості про новий контракт на транзит та постачання газу за підсумками переговорів президентів.

Пропонуємо прямий ефір пресконференції лідерів "нормандської четвірки".


Коментарі

М
Михаил

Я дебильная срусня. Мозгов нету у меня . На бутылке я сижу . И на сайт ваш захожу . Сру в кокошник просто так . Потому что сруский сраный я мудак.

М
Михаил

Сидять два украiнця на лавочці, п'ють пиво. Один іншому говорить: - Слухай, але ж у нас така ситуація в країні, що піднеси сірник і все вибухне! Другий дивиться на першого і прорікає: - Сірник у ж@пi не горить... - А де МАЙДАН? Печиво закiнчилось? Чи Нуланд захворiла?

М
Михаил

Ищу маладога легиня ,потому что очень чешется рваное очко а бутыль не помогает.Каму нужен дедушка для забавы то напишите мне.

М
Михаил

Параллельная реальность бандеровской Украины - помнят прошлое, которого не было, видят настоящее, которого нет и верят в будущее, которого не будет.

М
Михаил

Майданутые свидорасты Ваши жопные комментарии лишний раз свидетельствуют о ментальной деградации бандеро-галичанского отребья. Кроме бутылки в заднице у Вас еще есть мысли о будущем остатков Украины? Или Вы банально решили свалить в Польшу на положение традиционных холопов.?

11 до 00.36

Явно ліва 1 від 00.36 не врубається, шо то переворот, а я сам не врубаюся ні в що, бо тупий алкаш з гідівської чоповки. тому наЫкав і наТотокав Препuздента-Сцикла і зеКоманду повних недоумків, які спускають країну в унітаз.

11 до 00.36

Явно ліва 1 від 00.36 не врубається, шо то переворот , а не Революшен. Чаму ??? Бо коли вигнали Януковича...то мали не з майданів лізти на трон. А поставити і розтавити толкових розумних і совісних спеціалістів. А не у дептати лізти психічно хфорим і безтолковим парубіям та чорноволам

1
1

Доки не будуть посаджені на бутилки всі кацапські гниди, включаючи мене, доти немає про що говорити. Мої рідні і близькі з Усть-Зажопінська вже зачекалися, коли я буду посаджений на пляшку і відправлений на "родіну".

1
1

Доки не буде дана оцінка держперевороту, себто майданутій "революції гідності", доти немає про що говорити. Рідні і близькі загиблих "беркутят", які відстоювали Закон, все пам"ятають...

О
Олександр

Баламуте побзирай се відео.. чому голосовали за Зеленого https://www.youtube.com/watch?v=lcSn3qZzHcg&t=122s

Б
баламут

Вано!!! Давай у президенти. Покажи клас. Є на шо дивитися. 0 цілих хрін десятих за тбе проголосує

В
Ваня

Просто вовка зелений лох нема на що дивитися лох )

Ю
ю

Хлови кажуть, спочатку гроші, стільці потім. Гроші вечером-стільці рано, гроші рано-стільці вечером. А оно наглоє не хоче миру.

Б
Бувалий

Головне шо почали говорити . І кожному не мож програти. Бо обоє бояться яку оцінку дасть Парубій та Кульчицький. Війна до останнього набоя та останнього чоловіка. Перемоги за Розумом на очікується

А
Амінь

....

В
Василь

Президент сказав: Дякаю Ураїнському наролу за підтримку ! Особливо порху...славку і юлькі....!!!

Читайте також