Презентація книги-фотоальбому "Міста Закарпаття"

9
0

на прес-конференції, присвяченій сьомій річниці діяльності Закарпатського РВ АМУ

17 квітня 2007 року на прес-конференції, присвяченій сьомій річниці діяльності Закарпатського РВ АМУ, відбулась презентація книги-фотоальбому "Міста Закарпаття".

Книга-фотоальбом „Міста Закарпаття” є першою за останні 10-15 років спробою створити узагальнений інформаційний і фотографічно-художній образ про всі міста Закарпаття в їх історичному розвитку в оточенні мальовничої і неповторної природи Карпат. Автори і всі учасники видання книги-фотоальбому „Міста Закарпаття” – міські та селищні ради сподіваються на успіх видання з метою достойної презентації нашого краю для туристів, гостей і всіх закарпатців.

Рішення про збір матеріалів та видання інформаційно-іміджевої книги-фотоальбому „Міста Закарпаття” прийнято на зборах Закарпатського РВ АМУ у 2005 році за ідеєю виконавчого директора ЗРВ АМУ О.Лукші.

З того часу міські і селищні (райцентри) ради Закарпаття готували інформаційні матеріали про заснування, історію розвитку, архітектурно-історичну і культурну спадщину, визначні постаті та сьогодення своїх міст і селищ. Над підбором, виконанням і розміщенням старовинних і сучасних фотографій міст і селищ та їх околиць і над загальним фотодизайнерським вирішенням книги-фотоальбому „Міста Закарпаття” творчо працював відомий і знаний фотодизайнер і видавець Володимир Ньорба. Над упорядкуванням текстів книги-фотоальбому і над загальною її концепцією працював виконавчий директор Закарпатського РВ АМУ Олег Лукша.

Книгу-фотоальбом „Міста Закарпаття” в певній мірі можна вважати і віхою, що засвідчує рівень розвитку місцевого самоврядування в нашому краї, повідомили з Закарпатського РВ АМУ.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також