Презентацію аспірантки ЗакДУ визнали однією з найкращих

6
0

Представники Закарпатського державного університету постійно беруть участь у різноманітних міжнародних і всеукраїнських конференціях, конкурсах та олімпіадах.

Зокрема, університет був представлений і на ІІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Всесвітня історія і актуальні проблеми міжнародних відносин», присвяченій пам’яті видатного історика, проф. Г. Бондаревського (1920-2003).

 

Професійний рівень цієї міжнародної конференції, яка проводилась вже втретє у м. Луганську, важко переоцінити, адже до складу її оргкомітету входили такі відомі вчені, як Гуменюк Б.І. (ректор Дипломатичної академії при МЗС України), Копійка В.В. (директор Інституту міжнародних відносин Київського національного університету ім. Т. Шевченка), Наумкін В.В. (директор Інституту сходознавства Російської АН), Матвєєва Л.В. (директор Інституту сходознавства ім. А.Кримського НАН України) та ін.
 
На урочистому відкритті цієї конференції виступили Надзвичайний і Повноважний посол Республіки Індія в Україні Раджив Кумар Чандер, Надзвичайний і Повноважний посол Кувейту в Україні Юсеф Хусейн аль-Габанді, координатор програми Хефциба Міністерства освіти і культури Ізраїлю Банті Ріна, Почесний консул Республіки Угорщина в Україні, президент Луганської регіональної торгівельно-промислової палати Кириченко С.О., начальник відділу у зв’язках з громадськістю Россотруднічества Посольства Російської Федерації в Україні Пінчук С.О., доктор Зеленогурського Університету (Польща)  Гальчак Б.М., Перший проректор Дипломатичної академії при МЗС України Ціватий В.Г.
 
На запрошення Луганського національного університету ім. Т.Шевченка участь у конференції від ЗакДУ взяла аспірантка 1-го року навчання Руслана Кривенкова з темою доповіді, яка стосувалась тих же актуальних питань, що й доповідь Першого проректора Дипломатичної академії при МЗС України Ціватого В’ячеслава Григоровича (на фото).
 
По завершенню поважного заходу Руслана Кривенкова була нагороджена Грамотою за активну участь у науково-практичній конференції, а її мультимедійна презентація на тему «Сучасні геополітичні виклики для України: прогноз на 10 років» була визначена оргкомітетом міжнародної конференції однією з найкращих серед всіх представлених презентацій.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також