Президент Чехії з георгіївською стрічкою відсвяткував День Перемоги у посольстві Росії (ФОТО)

10
11

Глава чеської держави був присутній на традиційному прийомі, що був організований посольством Росії на честь річниці закінчення Другої світової війни.

Президент Чехії Мілош Земан взяв участь у святкуванні Дня Перемоги у посольстві Росії в Празі. Він начепив на груди так звану "георгіївську стрічку" та підняв келих вина разом з російським послом Сергієм Кісєльовим.

У минулому році президент Чехії під час святкування Дня Перемоги відвідав Москву, де проходив військовий парад. На ньому Земан не був присутній, але його поїздка в Росію викликала значну критику. Він був одним з небагатьох європейських державних діячів, які отримали запрошення на святкування 70-ї річниці закінчення Другої світової війни в Москві.

Також у 2014 році на банкет до Дня Перемоги в російське посольство у Празі не прийшло ряд запрошених через агресивну участь Росії у військових діях на території України.

День Перемоги в Росії відзначається 9 травня, на день пізніше, ніж на Заході, в тому числі у Чехії. Радянська армія понесла основний тягар боротьби проти гітлерівської Німеччини і її союзників, зокрема під час звільнення Чехословаччини загинуло до 140.000 радянських солдатів, серед яких було чимало як росіян, так і українців.

Мukachevo.net

Коментарі

Ф
Фурт

Зі святом Великої Перемоги наших предків, насамперед слов"ян, над ставлеником іллюмінатів Гітлером. Президент Чехії робить все правильно, адже це наша спільна Перемога. Було би дивним, як би він користувався жидо-бандерівською символікою.

Ю
Юра

С днем поб'єди !!! А фашистами то ко! Москалі??? Істину глаголиш, москалики!

С
Смішний

Займайтеся наведенням порядку у власному керті а не обговорюйте інші країни. Украм треба поняти ож нико їм не наведе порядка крім них самих. Лем на себе треба покладатись а не чекати ож кось прийде і буде уштко в шоколаді

ДЧ
до чеха

ти такий чех,як я кіпріот..п"яниця тя справив,верховинцю березняньский

5
55

шо свідомня,пердаки рвуться?Земан патріот,а ви гниди свідомі.

Х
ххх

Ану, свідомі, насердітся на Чехію тай не йдіть тути на роботу !!! Обявіть їм бойком і вернітся всі на Укораїну, якшо с"те такі гонорові.

ДР
до редакції

Екс президент Чехії.

П
Петр

С праздником ПОБЕДЫ!

Ч
Чех

Хвала богу што вже там давно не живу :-), укра не знає як їй дубрі і як їй ліпше, чи свідомій чи ситій

Х
ххх

УСІХ З ПРАЗНИКОМ ПОБЕДИ НАД ФАШИЗМОМ!!!

Ч
Чех

Дайте покій тому пяницьови, вже му ся не довго лишило

Читайте також