Президент Трейд-клубу дякує крайовій владі

5
0

за теплий прийом

Нещодавно в облдержадміністрації відбулося 15-те  засідання міжнародного „Трейд–клубу”, участь у якому взяли дипломати 60 посольств, представники торгово–економічних палат, бізнесмени 36 країн світу, зокрема зі США, Канади, ЮАР, ФРН, КНР, Великобританії, Австрії, Польщі, Росії, Фінляндії, Румунії тощо.  Учасники міжнародного „Трейд–клубу” відвідали підприємства області, що працюють із іноземними інвестиціями, ознайомилися із низкою пріоритетних інвестиційних проектів.

 Днями на ім’я голови облдержадміністрації Олега Гаваші надійшла подяка від президента Трейд-клубу в Україні, радника Посольства Королівства Швеції в Україні Ульфа Сера за теплий прийом під час 15-го засідання міжнародного „Трейд-клубу”.

 „Сподіваємось, що приїзд іноземних дипломатів на Закарпаття, використання наданих інформаційних матеріалів, сприятимуть активному розвиткові міжнародних торгово-економічних зв’язків краю”, — йдеться у листі. Пан Ульф Сер щиро вдячний цілому ряду посадовців, котрі долучилися до підготовки та проведення цього заходу, повідомили з управління інформації та зв’язків із громадськістю облдержадміністрації.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також