Президент Угорщини офіційно позбавив громадянства закарпатського єпископа Віктора Бедя

8
10

Президент Угорщини Янош Адер своїм указом анулював громадянство для уродженця Закарпаття Віктора Бедя (Begy Viktor, народжений 5 травня 1964 року в м. Тячів).

Про це повідомляє повідомляє офіційний вісник президента Угорщини Magyar Kozlony від 7 травня 2019 року. Зазначається, що рішення прийняте 29 квітня.

Нагадаємо, що архієрей Православної церкви України, керуючий Карпатською єпархією ПЦУ Віктор Бедь нещодавно розповів на прес-конференції як самостійно вирішив позбавитися угорського громадянства.

Основною причиною назвав зміну свого соціального статусу. Таким чином він став першим закарпатцем, який з власної згоди пройшов процес відмови від подвійного громадянства.

Коментарі

0
007

Угорщина на законодавчому рівні підтримує традиційну родину, а не гей-шлюби. Тому Бедю там нічого робити. Така вона ПЦУ...

Б
Бедь

перебещик це не зло а вигода Балога друг молимося разом за народ наш

Б
Бичків

Віє бали гуцула у сраку і той вирішив нібито сам відмовитись

І
Іван

Так тому «патріоту» і треба! Хай би ще і Українського позбавили. Чи не його дивізом є «Одма мова, одна Церква, один народ»? Задумайтесь!

Б
бокорашови

У Тячові повно мадяру... У чому годна боти проблема мадярського утлевела іменно для тячувських?

Б
Бокораш

Інтересно як увін дістав тото громадянство ? Там треба доказати ош ти мадяр і знаєш по мадярськи ...

ДЧ
до Читач

Ви продешевили : 30 срібних монет йому ціна.

Д
Дід

Ага,"самостійно"..Новина розрахована на дурнів.

Ч
Читач

Віктор Васильович Бедь, як маріонетка. Як йому вигідно, так і поступає. І чого ж може навчити студентів такий архієрей? Крім підлості - нічого! Грош йому ціна!

G
gumi

ага, з власної XD

Читайте також