Президент зацікавився, чому 78% військовозобов’язаних закарпатців є непридатними до служби

5
27

Відповідно, Порошенко поставив завдання розібратись в цій ситуації, каже т.в.о. військового комісара Закарпатського ОВК, полковник Олег Вінницький.

«Якщо у центральних областях країни, наприклад, на Вінничині придатність військовозобов’язаних складає 60%, то на Закарпатті цей показник один з найнижчих – з 100 осіб придатними є тільки 22 чоловіки, - каже військком. - Президент зацікавився чому так, адже клімат та природа на Закарпатті кращі, а результат такий невтішний».

Мukachevo.net

Коментарі

1
123

Ця війна дуже на руку військовим та інш. чиновникам , які гребуть тепер, озолочуються та "чистять" народ. Нехай самі їдуть воювати , а наших чоловіків хай лишать в спокої.А Ракошино і тепер готово захищатися, лише най і другі не прячуть голови в пісок, інакше "всякі" будуть нами командувати.

Ч
Читач

Читав у інтернеті, що чоловіка відпустили від війни коли він скакав на комісії. Питали чого скаче, каже що не бачите що не тойво. Напевне комісували як придурка.

ДМ
до міші

ті що були на майдані зараз і далі беруть хабарі і нехреново жиють, бо в них такси в доларах (стосується наших славних врачів і освітян), а другі в депутатах, мерії та райдержадміністрації мають уже непогану роботу, у них усе добре і война їх не касається.

:
:-):-):-)78

Ракошино і тепер може відстояти!!!

М
мукачевец

А дворянське кодло Балог призывать не будут?

М
Микола

Коли я заплатив у воєнкомі 1000 баксів, від мене відразу відстали.

Р
Роман

Вот і обіцянка-цяцянька, за 2 тижні буде МИР в Україні.так...жидяри нас заморочать з цим АТО. Всіх чоловіків хочуть істрибити...

П
Пороху

Порох повине в першу чергу відправити в зону АТО синків олігархів та чиновників вищого ешелону вмісті з своїм синком, а потім переживати за Закрпатський призовників. А в Україні неоголошено військовий стан і закон недозволяє брати в армію тих хто нехоче служити .

ДR
до rem

то правда! заберавуть й тих ко нигда неслужив там якісь 2 тижні підготовки і на мясо для псів! .. треба шось робити бо йся дурка нигда некончиться а з сякими темпами та сука жидівська істрибить цілу країну з своїм ато.

R
rem

Чи правда, шо під 6 хвилю мобілізації підпадають і люди, котрі в житті ще не бачили автомати, котрих хотять послати на убой замість кучі ментів та іншого народу, які активно косять від АТО?

К
киевлянин

до пороха пан президент берить яйценюка за яйца и воюйте сколько вам угодно продажние твари

М
миша

А пан президент не цiкавиться чому на Закарпаттi нема роботи??? чому не працюють заводи??? може вун не розумiе .що ми не хочеме войни а ти що били на майданi то най iдут воювати хоть куди . або най набирають грузину

R
rasal

одну з перших "мобілізацій" зупинили мешканці Ракошина та інших сіл. Але наступні рази все тихо.....

ДП
до пороха

Закарпатці звикли брати приклад від своїх босів.Якщо ви своїх дітей не пускаєте,то чому наші мають вмирати раді ваших?Ще одно,ми дуже культурна нація,ми звикли своїх начальників пропускати вперед.

8
888

Нехай фабрики у рф продасть гнида еврейська.

У
Укроп

укроп - это чисто российский прикол, это всем понятно )))

ДЛ
до Лени

ой спитайте їх самих

1
123

Чиновемків і депутаті сократіть то як раз ся і назбирать

Я
яяя

Порошенко найся ліпше поцікавить із чого платити по новим тарифам

Щ
Щефан

А як инакше проведать навчання? А молодь никудишня, медицина теж. Треба якось рушити цю кашу. Але помирати и вбивати инших нихто не хоче!

1
123

Всі здорові на заробітках

В
василь

78% чоловіків знають що живими і здоровими забезпечать свою сім'ю краще . А обіцянки влади про 1000грн в день то хрень. А силою тащити пацанів на фронт нетреба особенно 18-22 річних шо даже пожити норм не встигли. А хто вспомнить потом ? Друзі близькі родичі - да. Держава? - нет. Їм пох на людей.

В
ВальцМан

Треба було вам цю владу, тут і маєте. Папєрєднікі не добрі вам були. Тепер все просто супер.

З
Закарпатец

Бо в нас медицина найкраща в Украiнi )))

Я
я

Валить надо кровавую хунту! Они уничтожают население Украины!

Л
Лена

А синочки Порошенків,Шуфричів,Ющенків,Балог,Гонтарєвих та інших високопосадовців також реально признані непридатними для служби у ВСУ,чи "косять"?

М
Микола

Просто люди не хочуть вбивати інших людей та померати самі теж не хочуть!

Читайте також