Президента поклеїли, сміття забули (ФОТОФАКТ)

15
9

Один з читачів надіслав фото, зроблені на мобільний телефон, на яких зафіксовані процедуру розміщення вітання Президента України з Днем незалежності.

Як розповідає читач, фото він зробив сьогодні близько 16.30 на виїзді з Мукачева у бік Львова. Саме тут завершили розміщення борду від імені глави держави на тлі купи сміття з рештом, ймовірно, попередньої реклами, а свідками цього всього стала туристична група, яка зупинилася обабіч.

Як то кажуть, без коментарів. 

Коментарі

М
МАрія

А фотограф випадково не помітив драбину з правого боку? Я сумніваюся що її там спеціально забули, мені відомо що потім ту драбину і мусор забрали. Тож до чого тут ця замітка взагалі? Просто влучне фото і ні словом більше

Г
герой

ви ідіо*и, інакше не назвеш, самі насипали мусору, і думаєте люди повірять, що то ВИПАДКОВО хтось пофотографував? якщо вже хочете шукати компромат, то робіть це з робзумом і подавайте більш реалістично, а то не вірю ні вашим фото ні тексту.....

Б
Бест

так, дійсно без коментарів. Взагалі пропоную поштрафувати власника "бігморди" за сміття. Тільки до чого тута Президент? Хіба в його обовязки входить слідкувати за сміттям на Мукачівщині ?

3
333

Читач +1000. Клас!

БГ
баба Галя

це напевно щит фірми затя федіва треба перевірити

F
Fredy

Читачу А у цих писак криза жанра, фантазії вже ні на що не хватає. Кожен день висасують з пальця якийсь новий "сюжет" Їм везе, що зареєстрований цей замовний сайт десь на островах, а то цю лавочку давно вже би прикрили.

Ч
Читач

Тобто Ви (редакція) вважаєте так само, як випадковий свідок , що фотографував? Невже Ви вважаєте що служба, яка клеїла це звернення, окрім залишків від попередньої реклами, залишила і драбину?

ІВ
із Вилятина

А що, цього року з днем Незалежності Деркач нас з біг-бордів поздоровляти не буде?

І
Іван

Свинство

Читайте також