Президентські рейтинги: Зеленський - 26%, Порошенко - 24%, Тимошенко - 10%, Разумков - 8%

6
5

Днями, Український центр економічних і політичних досліджень імені Олександра Разумкова провів опитування щодо політичних вподобань за останній час.

Як зазначається у результаті досліджень, якби найближчим часом відбувалися президентські вибори, найбільше голосів у першому турі отримали би Володимир Зеленський, тобто 17,4% усіх опитаних, або 26,0% тих, хто має намір взяти участь у виборах і визначився з вибором

Та Петро Порошенко - 16,2% та 24,2%, відповідно.

Мають намір проголосувати за Ю.Тимошенко 6,9% усіх опитаних або 10,3% тих, хто має намір взяти участь у виборах і визначився з вибором, за Д Разумкова 5,5% та 8,2%, відповідно.

По 4,7% усіх респондентів або по 7,0% тих, хто має намір взяти участь у виборах і визначився з вибором проголосували б за Ю.Бойка та Є.Мураєва. За І.Смешка готові проголосувати 3,6% усіх опитаних або 5,4% тих, хто має намір взяти участь у виборах і визначився з вибором, за В.Гройсмана 2,1% та 3,1%, відповідно, за О.Ляшка 1,3% та 2,0%, відповідно, за В.Медведчука 1,1% та 1,6%, відповідно, за О.Тягнибока 0,6% та 0,9%, відповідно.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

ДН
до нижнього

Заперевальний шуфричевий пудсікорник порохоботом не може бути апріорі. Зміни кликуху.

П
Порохобот

Раз ця четвірка за Україну , то вони можуть зібратися разом і вирішити як кпаще для країни. Тим більш перекладачів їм не потрібно.. Хоч спробу зробити договоритись.

Д
Джжбьбд

В нас у дурцІ красота - СцалІн ЧленІн і братва!!!

Д
Джжбьбд

Пиzd@ вукраIнi!!!

Г
Гукі

Та што уто значит? Порошенко наш президент? Так його в тюрягу пхають))

Читайте також