Президентські рейтинги: Зеленський – 72%, Порошенко – 25%

9
26

Саме такий відсоток українців готові підтримати того чи іншого кандидата у другому турі президентських виборів згідно з даними останнього опитування Київського міжнародного інституту соціології, проведеного з 9 по 14 квітня.

Таким чином, розрив між двома претендентами складає 47%.

Точний розподіл підтримки такий: за Володимира Зеленскього в другому турі готові проголосувати 72,2% виборців, які визначилися і прийдуть на вибори, за Петра Порошенка – 25,4%. Ще 2,4% хочуть зіпсувати бюлетень.

Із загальної кількості опитаних 48,4% українців проголосували б за Зеленського і 17% за Порошенка. Ще 17,9% українців досі не визначилися з вибором у другому турі, 1,6% мають намір зіпсувати бюлетень, 6,3% не мають наміру брати участь в голосуванні, а 8,8% відмовилися відповідати на запитання.

Нагадаємо, що другий тур президентських виборів пройде найближчу неділю, 21 квітня.

Додамо також, днями Порошенко прийшов на Олімпійський запросивши на дебати Зеленського, але той не прийшов.

Коментарі

Ж
Жаролуул

При януковичу хохлибули багатшими в три рази . Зараз стали бiднiшими, втратили три областi, a вонидятли розказують про бандiта януковича. Балога хто ?

1
14,35

А ти даш 8 000 000 млн.роботу дятле.Ци думаш ош ебонітова паличка сотворить робочі міста.

Д1
До 15:04

Но і што тобі дало то що ми ідемо в Європу? Майже то шо тепер на зароботки без візи їздиш. І зарплату жони отдаєш за комуналку. Но інтересно ми що ще дало то тобі???

Р
Русин

Порошенко - STOP !

ДМ
до Мукачывець

Всі дружно голосуємо за ебонітові палички...Фігля ЗЕ така шедевральна.Ану закарапатці ни зганьбитися...

М
Мукачывець

Чому при голосуванні у другому турі виборів я скажу Порошенко — НІ Тут вся правда https://www.facebook.com/100017848387004/videos/366185633986380/

Д1
до 111

Та вжек ись міх написати 10 000 грн.Што за милочовка така.

1
111

Не ведіться на 777. Він просто проплачений порохобот який не може заробити та сидить на сайтах за 1000 грн хрень пише.

6
666

не так давно більшість проголосувала за Януковича... що тут можно додати? Забагато у України ворогів і тупість населення, один з найпотужніших.

О
останньому

ащи будуть світити у динь дві сонця,уночи два місяця,из кранів потече молоко,а корови дадуть палину тай пиво...

И
исаул

все закарпаття за зеленского, бо прийдут назад ти люди, при яких ми краще жили, ниж при порошенку в 100 раз! порошенко то э позор украиинскои нации.

Ц
Центровський

народ, на вибори ідіть тупо оби спортити бюлитинь...

Ц
Центровський

Та пофік, з алкашом доброго не боло, з клоуном тєм болєє, усраїна то фейл стейт - провальноє государство без майбутнього

5
5

Судячи з того, як Зеленський поводиться до виборів, то буде чисто декоративний президент, за якого все вирішуватиме команда нових призабутих облич.

Д
Джекі

а Русин кіко має проценту?

Д1
До 13:53

Якщо тобі цікаво,то читай.За нього буде голосувати народ.Населєніє буде голосувати за ЗЕ.Чи є шанси у теперішнього,ні.Тому що дурнів усе більше.Так само як колись проголосували за Януковича,а не за Тимошенко.Чи витримає Україна ще одного неадеквата,ні.Чи шкода насєлєніє України,ні.При всіх недостатках тепершньої влади,Український корабель плив у гавань цивілізації Нато,Євросоюз.Що буде,побачимо,хоча насєлєнію все рівно...

Д
До-777

На Жаль із За Таких Дегенератів -Як Ти!, Окраїна Помирає! Нехай -Дегенерати проголосують-За Дегенерата Порошенка, І Ми Будемо Сміятись,і Чекати Кінцья-(Ошибки Історії,Окраїнських Земель...)

Н1
на 13:53

и рейтинг сись - до одного місця. уссаний из перста (у кращому випадку).

7
777

Десятки тисяч людей збирались на майдані, гинули, для того щоб знову повернутися на той самий шлях, шлях знищення. Молодці! Одне прохання до Вас - бігайте наступні 5 років із написом ЗЕ, щоб вас знали.

Н1
на 13:53

дурні усе вважали розумних своїми ворогами і вибирали собі таких самих дурних... а коли вже пізно - то ниє кого звідати, бо дурний не знає што робить.. шкода што жити з такими дурними мусиш у одній державі... і тот голос дурного усе переважає... бо розумних менше...

М
Митьо

Ииий што будуть пукани горіти у порохоботів

GJ
Glas Josef-Magda

777на 100%згоден з вами! Я рахував що українці розумні цивилізовані люди але на жаль помилився!!!

Н
Неважно

777 ясно понятно, пойду посру

7
777

Потім не забудь своїм дітям розказати, що саме через таких як ти у них держави не буде, як вже майже її не було 5 років тому.

7
777

Шановний недополітолог, запамятай, саме якщо його не виберуть та країни не буде. І через таких як ти.

П
Порошенко

мені цікаво як 25 % можуть голосувати за нього? що їх влаштовує те що всі ціни піднялись в 3 рази???той синяк в публічні міста ходив пяний .. як він може бути президентом....чм.... яке продає україну..... ліса вивезли стільки що за всі роки незалежності не було вивезено стільки.... скільки мільйонів українців виїхало на заробітки щоб їхні діти та батьки могли прожити тут, оплатити комуналку!!! якщо його ще раз оберуть то через 5 років країни не буде!!!!

Читайте також