Президентський рейтинг за січень: Зеленський обігнав Тимошенко і Порошенко

13
42

Про це свідчить останнє дослідження соціологічної групи «Рейтинг», проведене 16-24 січня.

Саме про це дослідження ми згадували в нашій публікації про президентські рейтинги, і саме їх активно обговорюють зараз в українському політикумі та експертному середовищі.

Згідно з результатами цього дослідження, Володимир Зеленський випереджає і Юлію Тимошенко, і Петра Порошенка за 3-ма ключовими критеріями президентського рейтингу.

За Зеленського готові проголосувати 14,1% серед усіх опитаних, 16,2% серед усіх, хто має намір піти на вибори і 19% з усіх, хто зібрався на вибори і визначився з вибором.

За Юлію Тимошенко відповідно – 13,1% з усіх опитаних, 15,6% з тих, хто має намір прийти на вибори та 18,2 з усіх тих, хто прийде на вибори і визначився.

На третьому місці Петро Порошенко з показниками 10,8%, 12,9% та 15,1% відповідно.

Зауважимо, що з точки зору динаміки, то не тільки Володимир Зеленський, а й Петро Порошенко змогли наростити свій рейтинг за останні місяці. Однак, у Петра Порошенка зберігається величезний антирейтинг.

Більше – в таблицях.

 

Коментарі

ЗП
зеленський президент

зеленський буде президент..то яков пещернов людинов треба бути аби піти голосувати за ті морди на які вже дивитися гидко..

Dmytro до Шоні

Мова якраз про простих (зварювальників/механіків/електриків) українців з паспортами угорців або румунів. Норвежці на вишках майже не працюють зварювальниками і зарплати в них зовсім інші. Це лише один з прикладів, насправді їх дуже багато. Відкривайте горизонти. Робота не закінчується на теренах України. Знаю, що у Вас защемить серце про патріотизм і підняття економіки України - нікуди вона не дінеться. Почнуть платити українцям в Україні або залишаться без бізнесу. Я готовий своїм платити більше, але вони не готові цього вимагати і робити більше і якісніше. Їх влаштовує, а жалітися - це національна особливість. Приклад з будівельниками - продуктивно працюють 4-6 годин в день, жодного свята не пропускають, на роботу можуть не вийти - 500-800 Є. В Європі свята тільки на НР і Пасху. Робочий день буде 8-12 годин. Вихідний - Неділя. Сім'ю не бачити місяцями. Жити в бараках. 1200-1600 Є.

Ш
Шоні

Dmytro,ви з принципа ігноріруєте здоровий глуз чи у вас на нього алергія! Вишки Норвегії він приплів.Ти ще Біл Гейтса, Цукерберга,Абрамовіча приплети! В Україні чесно заробити 2.5 лямів не можливо! Остальні то злодії,бандіти,контрабанда,наркота,афери... Діма я уверений,што ти таких гроши нигда і не відів!А при тому,што то не останні туди даються!

М
Майдаун

Троцкій,тобі би в Берегові казену хижу купити! Маєш совість так лизати упирям,наруд у жебрачі,а ти соточками розмітуєшся. Таку дурноту пишеш,што ти точно не то,што державув управляти і біціглями неваловшен!

Dmytro до Шоні

Якщо $90к це великі гроші, то про що мова? Примітивний приклад - робочий на нафтовій платформі в Норвегії - $4-5k/mo. Тобто "такі великі гроші" без особливих знань заробить за півтори роки. Щоб відкласти $90k чистими - потрібно близько 3-4 роки. Якщо ви вузькопрофільний спеціаліст - відкриваються нові можливості. Поїдьте в Червеницю, Минай, Сторожницю ... взагалі по Закарпаттю і побачите скільки гривневих мільйонерів. Я б не радив взагалі говорити про цей завдаток, він має бути значно вищим, але щоб не обурювати людей - хай залишається як є. Доречі, завдаток жодним чином не впливає на вибори, а передвиборча компанія по оцінкам різних спеціалістів коштує 50-200 млн USD. Звідки в держслужбовців такі гроші - більш цікаве питання. Будемо дивитись хто і скільки потратить цього разу. Але здається зараз масштаби будуть значно менші.

Т
Троцкій

Ай, я державою керувати неваловашний. Зато кажу розумакам - ідуть в президенти і покажіть як треба. 100 тисяч тепер легко знайти. Он хижа в Росвигові легко соточку перескочить.

М
Майдаун

Шоні дякуву,повівісь все в точку. Троцкій я вже удповів на “розумака” у коменті Повільному Бізонови.Ош так “управляти” може і бомжиха Баба Война! А ти кіть неваловшен і на тілько,як Баба,то наякого чорта пишеш свої вонізми!?

Т
Троцкій

Я хочу тут вповісти - най такі розумаки як ти, Шоніко та інші, які все знають і уміють управляти державою, то най ідуть самі в президенти і покажуть як треба. А я про себе не кажу, що вмію управляти державою.

М
Міхась

Олеся ти жінка чи оно бо з твої дирки як із сливного бачка така паскудь іде що далеко запах розходиться.

Ш
Шоні

Троцкій,ну і шо ти цим висером хотів повісти?Ти все лем би ляпнути! А ти маєш 2.5 лями? Іди до сто чорту! Ти нигда воочію і не видів ті лями,рахуєш пару гривень у кошількови,а кічишся так,як би ти олігарх! То є такий типаж особин! Такий же і Dmytro.Не много 90шт$.!?Блін,такоє,як би в тебе вни були?

Т
Троцкій

О, та Майдаун все знає і все може, лиш 2,5 млн не має. Тоді раджу йому сходити до коломойского і сказати, нахрєна тобі той Зеленський, ліпше мені дай бабла, а коли стану презом, розберемося. Як вже будеш презом, коломойського зразу в тюрму(він і так олігарх, є за що), грошей не треба вертати, тоді країна вперед за Майдауном, до кращого життя.

ГЗ
гаврило з очіреді на КПП

Олеся!!у тебе яка дирка ,шоколадна чи вафльова?

О
Олеся

Порохоботи, кількості вам платять за то що Зеленський клоуном називаєте? Це ваш один аргумент? Тоді ви самі клоуни) проплачені шалави шоколадної дирки

Dmytro до Майдаун

Хіба "2,5 лями" то дуже багато? Всього навсього $90k. Вибачте, але цей вислів сюди не підходить. Толстой - талановитий письменник? Але ж не "краткостью" обдарований? Мова йде про діалог - вміння вислухати і донести думку. Щоб вести діалог зовсім інші таланти необхідні. До прикладу вміння аргументувати думку.

М
Майдаун

Повільний Бізоне, лем то біда?" Я буду за все відповідати,поведу за собою народ(куда то вже другий вопрос),всім буде зашибісь через пів року(я чесний)",-голосуйте за мене! Нашто дурноє писати? Не забудь ош ще треба 2,5 лями, так для пересічного жебрака между прочим. Dmytro краткость сестра таланта,то не про вас! Ліпше помовчіть, гібридизатор! Попробуйте не піти на вибори.Вибирати і так неє з кого.Вже все туй перепробовано і вибори і майдани і революції...Нич не помигать.Оби 70пр.не прийшло на вибори, най пак сушать собі голови!

М
Мукачівець

Був і є ще один клован, співець ротом святослав каркарчук, як пише інтернет. Не важливо що людина не вимовляє літеру "Р" (без'якикий по вокалу), не важливо що не бере октаву (нема дзвінкого голосу і виє як вовк) Але це наш чувак, землік. Пропоную бути конструктивним і вибрати його у президенти, може нарешті Мукачеве побачить життя!

D
Dmytro

Хочеться додати, що цього разу дуже широкий вибір кандидатів і є надія на справедливі вибори без втручання. Донбас, Крим і Росія не голосують. Спостерігачів буде більше ніж достатньо (міжнародні + від кожного кандидата). Аваков обіцяє дотримання порядку. Не звертайте увагу на опитування, нікого не слухайте, враховуйте тільки факти. Відповідальність за вибір, як і за його наслідки лежить на кожному з нас. Американці, до прикладу, навіть якщо не голосують за президента - вважають його своїм президентом, бо його обрала більшість. Успіхів всім нам!

ПБ
Повільний Бізон

Причому тут Баба Война. Тут пишуть коментарі самі знавці. Той недобрий, сей недобрий. Та висувайтесь вже самі, кажіть голосно - я зможу повести народ за собою і буду за все відповідати і за три місяці всім буде зашибісь.

D
Dmytro

Я поки не вирішив за кого. Просто заради справедливості пишу. Порошенко не закінчив війни, корупцію не подолав, девальвація, ніяких зрушень в верховенстві права і інші помилки, але при цьому добився визнання церкви, зміцнив армію, започаткував багато реформ (поки без особливих результатів), децентралізація, декомунізація, безвіз, дипломатичні відносини і свобода слова. Зеленський - де докази того, що він маріонетка? Будуть докази і він одразу випаде зі списку і полегшить вибір. При чому там клоун чи актор? Я в юності розвантажував вагони і фури, малтер мішав ... це ніяким чином не завадило мені займатись тим, чим я займаюсь. Ви ж хотіли нові не корумповані обличчя? Чим Вам це не підходить? Не буває нових, але досвідчених. Чесно кажучи цікаво було-б їх об'єднати заради спільної мети - Порошенко - дипломатія, Зеленський - антимонопольний/корупційний комітети, Смішко - СБУ, Гриценко - головнокомандувач, Садовий - інфраструктура, ...

ДC
До cecslrf

Ти не путай актора з клоуном котрим управляє грошовий мішок

Г
Гейропа

Зеленський то лем лялька у сьому театрі , а люди вірять

М
Майдаун

Повільний Бізоне, так. як вони керують, хоч возьми з воказлу Бабу Войну(є така бомжиха в Мукачеві) та не хуже буде управляти, а може і ліпше! "Зазеленському", ти правий у свому коментарі, лем за Зеленським Беня стоїть! Тот буде "управляти"! Ніє не єдного кандидата оби не з болота!

З
Зазеленського!!!

Ви просто сомари, якщо виберете тих самих хто від ваших дітей вже неодноразово забирав або забере майбутнє, будьте розумнішими бо недоженем європу ніколи

ПБ
Повільний Бізон

Які мощні коментарі. Ну так ставте себе на Президента, раз ви все умієте і все знаєте як треба керувати країною.

Й
Йовжі

Колись клоун Зеленський у Путіна на корпоративі виступав -уявіть став президентом З.приходить до П. і каже я президент України як думаєте про що буде П.з З.говорити.....

Н
народ

Хай Зеленський робить те, в чому вiн професiонал, а в полiтику най не лiзе. Доста там Ляшка, а якщо цього з вилами, знову восени в парламент оберуть, то нашi люди точно дурнi.

М
Майдаун

cecslrf,то,што Зеленський комік,то робіть лем йому чести на фоні отих всіх ублюдків!Проблема в тому,што Зе повністю підконтрольний Бені,а Беня с....та не меньша чим порох,юла,ахметка.....!

C
cecslrf

Читаю коменти ,чую про Зеленського клоун іт.!Скажу так Юля ,і Порошенко були при владі обіцянками ,ми ситі по горло .До влади мають прийти нові люди ,то шо він із квартала ,та буде вам відомо в США Ронгальд Рейган був актором ,поім став президентом і на два ,а то і більше сроки .Актор Шварц Негер ,в якомусь штаті губернатор ,хто його знає ,най буде актор!

П
правда

а чи треба май більший цирк як тепер є? куди е глянь, один клоун із православним томасом у кіпі в ізраїлі, другий у 95 кварталі, третя теж не відстає. чим вам не комедія. уже 25 років. і бджоляр і шапкокрад і клоун. ще правда кондитера забули

П
Пітьо

Я вам повім так, най буде ліпше клоун непрофісіонал як красти треба, чим злодії при владі з 20 річним стажем. Може щось і помінять а ті злодії точно нич не помінявуть. Зато його так і обсеравуть бо бояться що біди їм наробить як до власті дорветься.

М
Майдаун

Кіть по розумному,то в Майданії неє кого вибирати(хоча тут вже давно назначавуть),а якщо по приколу,то Зеленського(маріонетку Коломойського)!А якщо по справедливості,то туй треба не вибирати,а УБИРАТИ за допомогою АК!

КВ
клоуни вибируть клоуна

..приїжджає зілєнський на переговори до мацкви а навстрічу йому виходить галустян.... прогрма розсміши коміка в дєйствії...лем тепирь не зубата з тячова буде їх веселити, а цалий дурний народ, причому щі й свої гроші їм заплатять...калимойський ся обсикать од сміху

Г
Голесо

Колись знакома казала,-голосую за Януковича,бо він красивий)))Шо там у нього у програмі,она не углублялася))Так і типирь кандидати,но ко Вам предложить шось поганоє?!міняются містами...одна колода карт))За Зеленського чув,шо він любить офшорчики,тоість заробити гроші знає,шо уже похвально,но і неподілитися любить))Тоість є вероятность,того шо буде робити,по накатанів схемІ.Просить"напишіть самі мені програму"))))а Він з чим іде?!Я у нього попрошу,лем Він то не зробить)) 18:43Всі дають копійку у казну,даже сама старинька бабуля,платячи ПДВ20%Почитай усіх кандидатів,ко предлагає,економічний прорив))Не можу тобі написати,бо блокує))

8
888

І ти Іштванку прощай!!! Гіршим за Петю чи Юлю Зеленський не буде. Чи сотворить чудо? Важко сказати. Але серед всіх теперішніх гівнюків серце май більше лежить до Зеленського. Самоє гіршоє шо за нього чути - клоун.

І
іштван

ПРОЩАЙ НЕМЫТАЯУКРАИНА ,С ТАКИМ РЕЙТИНГОМ!

ДВ
До всіх геніїв ниже

Кажіть альтернативу ...кого???? З самого величезного г"вна треба вибрать самого меншого ... Це буде перший крок...Не треба тут нити ..кандидатуру давайте !!! Так вам всі ху""ві, тільки ви хороші ... Ви чого диванні не в АТО а тут пропаганду розвели ???? Ви хоть копійку дали в держказну ? Чи батьки вже всю вашу неньку вкрали ???

С
Свідомий

Хочете з цілої держави зробити клоунський 95 квартал.....тоді Зеленський кандидатура.

М
микола

порохоботи ся пробудили ) уже у 4-рьох пердак горить)

СЯ
се я

Судя по рейтингу, наш народ заслуговуе, щоб його доводили до такого стану, як тепер е. Готуемося до ще гiршого, bye bye

П
Правда

Се усьо театер

В
Вун

Обігнав хіба шо на біціглях

B
betonus

Уже були в президентах бджоляр, шапкокрад, тепер до списку ще й клоун добавиться.

Читайте також