Президія Закарпатської облради пропонує погоджувати кадрові призначення в краї з громадою

12
16

На президії облради, яка відбулася сьогодні її представниками – головами комісій, уповноваженими фракцій в раді прийнято рішення про винесення на сесію облради звернення до центральних органів влади про погодження з громадою краю кадрових призначень в області.

Йдеться в першу чергу про погодження з радою -  депутатами облради, які представляють інтереси територіальних громад області.
Депутати пропонують погоджувати з радою кандидатури очільників правоохоронних органів – прокуратури, міліції, СБУ, начальників управлінь у виконавчих гілках влади та керівників обласних управлінь.

«Тим, хто працював у злочинному режимі, не покинув його – не місце у новій владі. У владі мають бути люди, яким довіряє громада. Якби посаду начальника міліції обіймала особа, призначення якої було схвалено депутатами, такий керівник міліції   не мав би права надсилати спецпідрозділ «Беркут» в Київ  проти мирних людей. Лише прозорість, відкритість та професіоналізм та підзвітність громаді в кадрових питаннях - є запорукою, що прогнилу державну корупційну машину зможуть реформувати», - йдеться в заяві президії облради

Прес-служба Закарпатської облради

Коментарі

А
Анонім

Так написав Ільницький заяву?

Ш
Шоні

Забули про тюремщика з Мукачівської райради Кочетова В.Нехай народ із Борогтелепа скаже своє слово за свого"героя регіонала", кого колись протяг у раду. Боже прости, щоб такий сором повторився. Ці прізвища, що у всіх коментаторів на вустах,мають піти в забуття.Гріш ціна Революції, де загибли Герої за чисту, вільну та справедливу Україну.

Ш
Шоні

І Торонія із облосвіти треба потрошити, най розкажелюдям як откати брав від керівників вузів СПТУ і т.д. !

Я
Я

Не забудьте об Иваницкой, Щербане, Мониче... По этим негодяям общественный суд плачет... Сколько испорченных жизней и нелицеприятных решений. В суде все по таксам. От кадровых назначений до принятия решений. Убрать пидарасов!!!!

В
ВОЛОШИН

А Щербея из Пикуя коли посадят

Z
Zoltan

Будем голосовать через интернет, как за мукачевский замок?

7
772255

казна пуста побачу як учителі будуть учити дітей без грошей ,а лікарі лікувати людей. ні небудуть украдіть а принесіть

1
123456

Анця обавська докі буде у освіті . Навірно унесуть її уперед ногами Немає молодих ініціативних людей є а бо вони не родичі Балогам.

1
12345

Люстрація влади це не контроль влади слід памятати якщо всі то всі начальниці начальники,за директорів шкіл -корупціонерів .Забули.всіх воннннннн.........додому .

Л
люди

Як як, за начальника міліції буде голосувати або не голосувати Іваницька?! Ви зовсім .обнулися!

Л
Люда

Антал деребанив землі не із яношом а із другими своіми слугами - любою дикун та Чепким Сашов. Вони вмісті поділили усі землі району - в часловцяв, кам"яниці, Невицькому, у Розовці коло Турбогаза поле, 40 гекта, котрое людям сільським належить. Цим ше займеться проруратура. І Яношом тоже! А Антал буде чистим тутка!

М
мент

А варцаба остался, купил место, и всем пох, и дом у него не хуже пшонки, ганьба народу та правому сектору що дозволили таке

І
Іршава

не забудьте начальника юстиції Ільницького заставити уже заяву написати.Щур один,казав, що нараз в тот день, коли піде Ледида і він за ним.Члму сволота слово не стримав.Де є? Швидко мода прийшла в отпуск.Відкликати і написати заяву у відставку, а не простих людей заручниками зробив.Майже у Іршаві розсаду садить у парниках.Паскудь!

З
Землемір

А ще треба не забути за пана Антала, що роздерибанив гектари землі і його нещодавно призначеного слугу Панковича Яноша - начальника земельного управління в Ужгородському районі

1
12345

Балога Віктор працював при злочинній владі. На люстрацію його!!!

О
о

Панову-начальницю ДВС в Зак.обл. Не забудьте зняти з посади бо вже ся доста нажрала за цей час.Прижилася як гнида на вошливому волоссі.Знає красиво говорити і капусту з відділів збирати а заодно наголошувати шо гроші в руки не брати.А сама чумоданами гребе.

Читайте також