Пряма трансляція з пункту пропуску "Тиса", де мітингують водії (ВІДЕО)

16
8

Саме зараз кореспондент Mukachevo.net знаходиться на місці де водії заблокували пункт пропуску "Тиса"

Дивіться пряму трансляцію:






Коментарі

М
Мікі

шо ці бля верблюди за кіно крутять шо зн ими домовлятися!!!! на й заповняють декларації і йде всьо по закону!!!! якзо ні то не пропускати , вобще обнагліли!!! минулого робу бляхери воду мутили бо немогли металолом свій розтаможити типир ці концети роблять!!

О
Олександр

"В результаті домовленості з перевізниками була встановлена єдина сума — вона становить 0,55 євроцента за 1 кг товару", - зазначив Олексій Петров. СЕ У ЯКІВ ДЕРЖАВІ ТАКЕ МОЖЛИВО?. ХТО ТАКІ ТІ ПЕРЕВІЗНИКИ ЩОБИ З НИМИ ДОМОВЛЯТИСЬ?. НІЯКОЇ ДОМОВЛЕННОСТІ, ПИСАТИ ДЕКЛАРАЦІЇ І ПЕРЕВІРЯТИ, БО ДЛЯ ТОГО ТАМ І Є КОНТОБАНДИСТИ ОБИ ЗА ТИМ СЛІДКУВАЛИ... КІТЬ НЕТ ТА ТІ БУСИКИ БУДУТЬ ГОРІТИ,.. ЯКІ 12-16 ТИСЯЧ? ТАМ МОЖЕ БУТИ ТОВАРУ НА МІЛІОНИ ВИ ШО ГОНИТЕ?.

ПЗ
перевізник з Івано-Х#ївська

пропустіть нас з посилочками, бо дома нас уже чекають наші вівці недоєні і жінка гола на ліжнику лежить, а якщо її до завтра не задовільнити то у неї потка не витримає і прийдеться потім шукати її по всіх полонинах, то бігме!

О
Олександр

Завтра прийдуть проститутки і упувідять шо туй хлібноє місто і ми туй бордель стройиме, Се як ся називать? Хочете возити платіть, а нет та ідіть на завод робити, но ви не підете бо там сигарети не мож возити...

М
мкчв

Та ви скажіть німцю або французу: "за шо мітингують? Та за то бо не дозволяють лівак возити..." Та вас просто висміють і не поймуть.

Л
Ласло

Але і назву дали контрабасу "посилки".Та у тих пачках запаковані сотні гаджетів і тонни брендових речей.Погранці і митники тільки з тих італьяно-бусів і живуть.Тарифи стабільні-200-400 ойро(залежить від марки буса і контрабасу).

П
Пилип

Контрабас через посилки вже давно треба було зупинити. Цей трафiк не мае нiчого спiльного з заробiтчанами, в посилках передають "товар" бариги та "бiзнесмени".

Ч
Читач

Ті срані митники, вже взагалі обнагліли, за карантин відсиділися, а тепер з тих що перетинаються кордон, хочуть і кожу здерти щоб свої товсті кишені напхати, а то їм все мало і мало, та щоб вже поздихали від жадібності як ті короладські жуки від отрути. Якого милого той губернатор туди приїхав з тими зеленими чоловічками, якщо він такий як пробка тупий. Розстріляти тих митників -хабарників разом з тим лохом що президентом зветься!!! Як зброю, і медичну допомогу подають, і наркотики через кордон папіки переганяють, то ніякої декларації і "серус йовжку " на лапу не треба. А як тут посилки що рідні помагають, то все треба декларувати. Не держава а сміх публіка, що цей клоун робить.

Читайте також