Прямий кухонний комплект: поради щодо вибору

21
0

Сучасний прямий кухонний комплект – це меблі різноманітних стилів, габаритів, дизайнерських рішень і найцікавіших конструкцій.

Готовий гарнітур також гармонійно впишеться в кухонний простір, як і, зроблений на замовлення. Купуючи цільні кухонні меблі, можна підібрати розміри і функціонал згідно з індивідуальними вимогами.

Переваги прямої кухні

Якщо почати ретельно вибирати прямий кухонний комплект в онлайн-каталогах fayni-mebli.com/ua/prjamye-kuhni-komplektom.html, то можна переконатися в тому, що їх ціна значно дешевше кутових. Низька вартість обумовлена перш за все дешевизною самих шаф в порівнянні з кутовими та торцевими. Через складність виготовлення поворотні меблі коштують дорожче. Дизайн лінійної кухні набагато простіше продумати, тож з цим може впоратися кожен, заощадивши на дизайнерських послугах. З готовими прямими кухонними комплектами значно економиться використовуваний простір.

Де актуальне лінійне планування?

В силу різних планувань на кухні не всім підійде прямий гарнітур. Лінійна кухня зазвичай розміщується в один ряд, тому ніяких кутових приміщень бути не повинно. Прямий кухонний комплект можна розміщувати як уздовж однієї стіни, так і паралельно один одному. Обіднє місце в останньому випадку можна обладнати посередині, якщо квадратні метри дозволяють, або ж, наприклад, кухонний острів чи півострів. Словом, пряма кухня – це хороше рішення не тільки для малогабаритної кухні, але і для приміщень, 12 і більше квадратних метрів.

Рекомендації з вибору

Місткими вважаються шафи, глибиною не менше 60-ти сантиметрів. Якщо дозволяє висота стель, можна зупинитися на моделі з шафами-колонами. У такі пенали відмінно вписується вбудована техніка: мікрохвильова піч, духовка, посудомийна машина, навіть холодильник. Антресолі і високі шафи, які можна повісити під самою стелею, дозволяють організувати додатковий простір для збереження кухонного начиння.

Стиль кухні

Безсумнівно, всі прямі кухонні гарнітури відрізняються стильовим рішенням, найбільш популярні серед яких:

  • Хай-тек, здатний поєднувати мінімалізм і функціональність, сподобається сучасним людям, які віддають перевагу універсальним і стильним меблям. Скло, пластик, метал об'єднані лаконічними і чіткими лініями – це головна відмінність модного стилю хай-тек.
  • Прямі кухні в стилі кантрі – це, перш за все, меблі, виготовлені з натуральних екоматеріалів. Йому характерні коричневі і бежеві тони. Гарнітур в такому стилі виглядає по-селянськи, обов'язково сподобається тим, хто цінує природність в речах.
  • Модерн – відмінне рішення для цінителів різних стилів і текстур. Особливі відзнаки дизайну в такому стилі: яскраві і насичені кольори, плавність контурів, відсутність чітких ліній.
  • Класичний – завше буде модним. Прямі кухонні гарнітури в такому стильовому рішенні переважно мають малюнки на фасаді, а також вінтажне скло.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також