ПРіБЮТ в дії: Голова Берегівщини радився з Гайдошем як розвивати район (ФОТО)

2
22

23 червня голова Берегівської райдержадміністрації Іштван Петрушка мав робочу зустріч з народним депутатом України, головою громадської організації «Демократична спілка угорців України» Іштваном Гайдошом.

Як зазначає сайт РДА, під час зустрічі вони "обговорили соціально–економічний стан району та подальші перспективи розвитку Берегівщини" та "висловили сподівання на подальшу співпрацю".

Очевидно, що Іштван Ференцович Гайдош, відомий організатор та учасник Антимайдану у Києві, головний кнопокодавець Верховної Ради та любитель дорогих костюмів під час військових дій в Україні добре розуміється на економічних питаннях.

Іштван Гайдош відробляє дорогі костюми посиленим "кнопкодавством" (ФОТО) 

На засіданні ВР екс-регіонал Гайдош обирав "лук" на майже 50 тисяч (ФОТОФАКТ)

Закарпатській угорець Гайдош знову у "блатній компанії" на Антимайдані (ФОТО)

Демократичний угорець Гайдош відробляє гроші Партії регіонів на мітингах у столиці (ФОТО)

У Берегові розповсюджують фото закарпатського нардепа у кривавій рамці (ФОТО)

Як нардеп-регіонал Гайдош прикривав зачищення урядового кварталу (ФОТО)

Коментарі

З
Знаток

МЕСИДЖУ РЕСПЕКТ ПРАВДУ КАЖЕ!!!!!!!!

З
Знаток

Гайдош замутив собі бізняка починаючи с часів СДПУ(о) крадучи нафту з трубопроводів, створив нумінатор, потім намутив з пісчаними карєрами за допомогою яких краде пісок і т.д. Короче злодуга і провокатор плюс надурив Угорщину на багатсько коштів з аферами так званих ігозолвань)

М
Мессидж

До відома Вероніці, Берегсазу,Я - у Якимця кроме універмага, архітектурного памятника ще є гостинниця і ресторан Золота Пава, типографія, яку він забрав, собачний притулок, Мустанг конюшня на людських кістках, парк в центрі міста, Берег-вертікал (мусорщик), парковки, Боржава зона відпочинку, рука його і на Бумерангу в с.Дідово, тепер уже ген-підрядчик в с.Яноші - куди не плянь всюди попадеш в Якимців Феміда сліпа, глуха, німа - на сесії треба ініціювати Берегово і Берегівський район переіменувати на штат Якимець. Він же регіонал (Янукович), соціал-демократ (Медведчук), комсомолець (Ленін), комуніст (Симоненко), він же ВІЖІ-3000 (Гецко), козак-колядник.

З
Закарпатцу

Нам и не нужно тебя идиота - путинососа вычислять. Тобой займутся соответсвующие органы. Уже одного долбика вычислили и занимаются им теперь вплотную. Верю в правосудие. Слава Украине единой и независимой!!! Слава героям и смерть таким пидерам как Закарпатец!

Е
Ембер

Зібралися двоє тупий і ще тупіший. Просто один з них ще й нетрадиційної орієнтації. Ганьба тупорилим козлам!

З
Закарпатец

МОЗГОВ У ВАС НЕ ХВАТИТ МЕНЯ ВЫЧИСЛИТЬ Мiй Боже сберiгае вiд бандеровцiв мiй IP ))) Микола, ты що свою домашню страныцю на домен "ru" засував? - А шо? - Так то ж "Раша"! - От, гады! А я думав, Ридна Украина!

О
олегу

та якби був розумний про свою зустріч з гайдошем ніде б не трубив, а тихенько б собі мовчав... ну як дурне, то дурне

О
Олег

Гей-Петрушка такий же продажний як і Гайдош, але намного тупіший.

ДС
до СБУ

Чосу Ви ще не вичислили долбаного Закарпатця? Адже ця наволоч постійно пробує дистабілізувати ситуацію у нас на Закарпатті. Вичислити, пов'язати і кинути за грати. А то воняє тут постійно. Уже достав всіх!

Ш
швидка

Іде на х... гайдош з голубим бабяком разом. Ригі продажні оби два. гайдош просидів пиздячи гроші та передав родичу далі пиздити за підтримкою ригів. за іштвана ференцовича цигани та пси берегівськи доброго слова не скажуть.

ДЯ
до Я

Треба починати з того, що гнати їх всіх звідси!

Я
Я

Треба почати з того,що це архітектурна пам"ятка у центрі міста і він немав права ,щось переробляти.Но Якимцю все можна і піцерію на говнах побудувати.ФЕ!

Б
Берегсаз

Не можу соьі уявити, щоь в центрі Мукачова був універмаг с такими огідними вітринами та щоб челядь ноги там собі ломала на тротуарі. А в. Берегові будь ласка, і в голову тій владі не прийде примусити Якимця навести лад з тим універмагом. Ганьба перед турістами.

Б
Берегсаз

Ни Гайдош, ни теперишний мэр не могут заставить собственника центрального универмагу привести в порядок убогие позорные витрины и сделать тротуар перед этим магазином. Такой огромный магазин приватизировали за копейки от города, задарь, и сейчас позорят город внешним видом. При том что деньги на постройку третьего поверха найшлись. Стыдно перед туристами и гостями города, хреновы вы мэры. А гайдош обычный злочинец. Его место за решеткой и за прошлый и за сьогодняшни дела.

M
mersi

Петрушка той ще фрухт! пригрів гадину*?

Б
Берегсаз

А этот голубой Петрушка какого чёрта с ним советуется? Что может посоветовать человек который спонсорирует убийц и терористов] Который поддерживал продажных ментов, которые до смерти избивали народ. Он ничего не сделал в то время когда был при власти! Вчера паскуда "прославился"по 1+1 из-за костюма в 68 000 грн. (В то время как солдаты умирают без каски и броников) и в то же время раздаёт советы тупорылому Петрушке. Позорище!!

В
Вероніка

Берегово просто цвіте і пахне! Собаки бігають, кусають - по кілька людей щодня, асфальт провалюється, на деяких вулицях його і нема зовсім, цигани всюди. А Бобяк, брат Гайдоша, лише хизується. Та за 50 метрів від центру - кошмар! а в центрі світла нема на площі, де памятник воінам. і лавочок нема. і такий жах вночі, коли йдеш з нічної зміни. не знаєш чи дійдеш додому - чи пограбують, чи собаки покусають... вода дорога у Берегові, теперка відключили - після роботи як прийду не помитися. Вірка грязна. Транспорт вантажний йде через місто... Не знаю, що зробив Гайдош, але зараз нічого... Хоча Гайдоша ніби вибирали від нашого міста у парламент? чи ні? Коли вже у місті буде господар??

Б
Берегівчанин

ну крім верешмарті та рожошкерт більше нічого, що значить реконструкція шкіл? номера шкіл будь-ласка наведіть,ЛІКАРНЯ???? шановний прихильник ригівського бидла, коли останній раз були в дитячому відділенні, в інфекціцйному.... не треба співати оду паскуді, яка виступала на мітингу для тітушок.

R
Reza

Асфальтування вулиць міста, налагодження водопостачання Берегова, реконструкція шкіл, лікарні і т. д . Це факт. Його попередник не зробив і 20% обсягу його роботи

Б
Берегівчанин

для всіх долбойобів, які вихвалять туту у коментах паскуду ригівську, нведить приклади того, що ж таке зробив гайдош для міста???? ну окрім того що роздерибанив землі(нібито під аквапарк), понавозив премікса, що ж зробив гайдош так багато для м.Берегово та його громадян????

ДR
До Reza

Гайдош как мер был вменяемым. Когда стал депутатом, то его истинная личина вылезла наружу: пособник убийц, палачей, подонков, гопников. Он без устали развлекал этот сброд в Мариинском парке, когда рядом били-калечили-убивали НАРОД УКРАИНЫ. Обезьяна без роду, без племени, без отчизны - по-другому его представить невозможно. Противно видеть его в нашем городе.

R
Reza

Гайдош, коли був мером Берегова зробив чимало для міста. Це від нього ніхто не може забрати

Читайте також