Про Мукачево єврейське сьогодні розповіли усім охочим (ФОТО)

50
11

Лекція-екскурсія відбулася у рамках відкритих екскурсій містом.

Сьогоднішня вже була шостою за ліком. Її провели Отокар Касинець та керівник єврейської громади Мукачева Абрагам Лейбович.

Слухачів традиційно було багато – більше тридцяти. Серед них, як постійні відвідувачі відкритих екскурсій, так і «новачки».

Сьогодні мукачівці та гості міста мали можливість почути чому Мукачево – друга Палестина, відвідати кілька синагог, побачити Тору, а також дізнатися, яким чином вона пишеться і хто це робить.

 

Коментарі

ВЕ
Відкриті екскурсії

Анонси щодо відкритих екскурсій читайте тут: http://www.facebook.com/profile.php?id=100005121277888 А за перепост повідомлень - окреме велике спасибі кожному!

О
організаторам

Про Мукачево циганське екскурсію проведіть. Дуже цікава та нагальна тема на сьогоднішній час в світлі довиборів в облраду.

?
???

Дайте точну ссилку на фийсбуці, де там шукати, яку сторінку... Що за тайна така ?

М
Мулідран

анонс на Фейсбуці

1
124

Адмін, чи не могли б ви прибрати хворого на голову 123-го. У якого гидота як з голови, так з язика.

Н
Надія

А де був анонс сьогоднішньої екскурсії? І де знайти інформацію про наступну?

Б
Богдан

Для організації масового заходу такого характеру як ця лекція-екскурсія чи будь-яка безкоштовна екскурсія АНОНСУЙТЕ її, вкажіть час наступної і присутніх буде не 30 а в рази більше. Це ж цікаво.

Б
б

чудово

М
Маша

Я лично все события смотрю здесь http://varosh.com.ua/all/post/podii

С
студент

Екскурсовод дуже талановита і освічена людина - викладач Мукачівського державного університету О.В.Касинець, лекції якого студенти із задоволенням відвідують стовідсотково.Такого цікавого лектора сьогодні важко знайти, як Отокар Вікторович!

1
145

Могли би і анонсувати наступні екскурсії!!! Яка тема наступної?

Читайте також