Про наболіле: Закарпатський гуморист жартує про ціни на пальне (ВІДЕО)

13
7

Відомий ужгородський ведучий Міша Карпенко відзняв відео, у якому пожартував над цінами на пальне.

Учасник закарпатського проекту "Наша файта" із жартом поставився до підвищення цін на пальне.

Михайло Карпенко у кумедному відео, яке опублікував у соцмережі, показав скільки пального можна купити за 500 грн.

Гуморист закликає пересісти на альтернативні види транспорту.

— Враховуючи тенденції росту цін на бензин та дизель в нашій країні, цілком ймовірно, що така ситуація стане реальністю. Тому пересідаємо на веліки, лижі та ноги і шлем увесь нафтовий рекет «подальше». — пише на своїй сторінці у соцмережі Михайло.

Далі дивіться у відео:


Коментарі

А
Авто

До 22:42.Ви розумна людина.А цим пару дебілам,типу баламут,От,треба втокти в макітру,що подорожчання бензину,то і подорожчання всіх товарів.А свою дурню по забрудненню дітям розказуйте бо у вас мозок забруднений!Дурні,ще мало і бензин з Мадярщини возитимуть!

ДБ
До баламута

Скільки викидає металургія ТЕс і решта комбінатів.То з авто роблять демонів.А бехне пару вулканів то закриє всі норми по цео на роки вперед.Нехай над народом не збиткувуться.

О
От

Автобуси із сторони Іршави пусті їдуть у вариш рано а машин малих шо немож вуїхати на трасу коло кладбіще

Б
баламут

Чим менше машин на дорогах , тим менше аварый. Люди ціліші будуть. А парниковий ефект, потепління клімату. Як наслідок повені катастрофічні. Най пішкі ходять або загальним транспортом добераються. Майбутні покоління подякують за не Знищену Природу

И
Иван

Виклав відеодоказ порушення ПДР (розмовляв по телефону))))

А
Авто

Молодец пацан!Хоть штось робіть.А я недавно в соцсітках,тут в коментарях закликав зупинитись і хоча б погудіти у визначений час.Та де там!Сам,як лошара,став подудів минуту-дві,та й плюнув! Народ має такоє правітельство,на якоє заслуговує!Сердіться,не сердіться,но ми в многому самі винуваті!

ЯТ
я ти кажу

Смих и горе чоловиче ...скоро будемо на бициглях

Читайте також